FRISSÍTVE 14:19-kor – Mercato-hírek (július 23.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 23-ának legfontosabb hírei. 

  • Romeo Agresti: Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun várhatóan hétfőn vagy kedden érkezik majd meg Torinóba, hogy megkezdjen a La Joya szerződésének meghosszabbításáról szóló tárgyalásokat a Juve vezetőségével.
  • Romeo Agresti: A Juve és az Atalanta között pozitív kapcsolatok állnak fenn Gianluca Frabotta küszöbön álló klubváltását illetően. A felek továbbra is tárgyalnak a transzfer konstrukciójának módjáról, ám jelen pillanatban a kölcsön + vételi opciós formátum tűnik a legvalószínűbbnek. A klubok reményei szerint az üzlet napokon belül megköttetik. 

  • Fabrizio Romano: A Juve elkötelezett Dybala megtartása mellett. A Barcelonával való csereügyletről szóló pletykák mind alaptalannak bizonyultak, ahogy azt már néhány nappal ezelőtt is tudni lehetett. A Bianconeri egy hosszútávú szerződést szeretne kötni az argentinnal, melynek érdekében hamarosan megkezdődnek a széles körű egyeztetések Antunnal is. 
  • Fabrizio Romano: A Tottenham Hotspur a személyes feltételeket tekintve megállapodásra jutott a hivatalosan továbbra is a Juve játékosának tekinthető Christian Romeróval, aki 2026-ig csatlakozhat a londoni alakulathoz. A Sarkantyúsok és az Atalanta jelen pillanatban is megbeszéléseket folytatnak a transzferről, melynek átigazolási díja 55 millió euró körül lehet. 
  • 08:25 – Romeo Agresti: Allegri nem szeretne bő keretet, s mindenképpen szűkítené szeretné a jelenleg rendelkezésére álló futballisták listáját. Elsőként nagy valószínűséggel Gianluca Frabotta távozik majd, akiért immár az Atalanta van pole-pozícióban. 
  • 08:25 – Romeo Agresti: A Bianconerinél jelen pillanatban két tárgyalássorozat van folyamatban, az első Locatelli megszerzéséhez, a második pedig Frabotta értékesítéséhez kapcsolódóan, emellett pedig a Torino részéről is fennáll egy bátortalan érdeklődés Marko Pjaca iránt. 
  • 08:25 –  Romeo Agresti: Giorgio Chiellini 101%-ig meg fogja hosszabbítani szerződését. 
  • 08:25 – Fabrizio Romano: Nincs semmiféle értesülésem egy esetleges Ronaldo-Icardi csereügyletről. 
  • 08:25 – Luca Bianchin: A Juve közel áll az AC Milan U18-as alakulatának egykori kapitányához, Alessandro Citihez. A középső védő kontraktusa lejár a nyár folyamán, mellyel az ingyen igazolható játékosok sorát gyarapítja.
  • 14:05 – Rovella ügyöke: "Sassuolo? Rovella Genoában marad, vagy a Juventushoz megy, de nem igazol a Sassuolóhoz."
  • 14:05 – Mirko Di Natale: Nincsenek információim Demiralról, az azonban egyértelmű, hogy ha 35-40 millió eurós ajánlat érkezik, akkor abban az esetben távozhat. Az Atalanta mellett a Tottenhamre érdemes figyelni, akik középső védőt keresnek (jelenleg Romero a favorit).
  • 14:05 – Sky Sport Italia: Pjaca ügynöke találkozott a Torinóval, hogy beszéljenek az üzlet formájáról, és a játékos fizikai állapotáról.
  • 14:05 – La Gazzetta dello Sport: A Juventus legújabb Locatelliért irányuló ajánlatában 5 millió eurós kölcsöndíjat ajánl azonnali kifizetéssel, 20 millió eurót utalna át 2023 júniusáig, ha a csapat kvalifikálja magát a BL-be a 2022/2023-as szezonra, továbbá járna egy 7 millió eurós bónusz, amely az egyéni és a csapat által elért célokhoz köthető, és a Juve a játékos eladása esetén az átigazolási összeg 25%-át a Sassuolónak adná.
  • 14:05HIVATALOS: A Juventus kölcsönadta az U23-as együttes védőjét, Luca Coccolót a SPAL-nak.
  • 14:05Guido Vaciago: Az utóbbi napokban a Juventus információkat kért Zakariáról és Bakayokóról.
  • 14:19 – Luca Bianchin: A Juve és az Atalanta egészen biztosan találkoznak majd a napokban, melynek során Frabotta mellett minden bizonnyal Demiralról is szót ejtenek majd. 
  • 14:19 – Romeo Agresti: Lehetséges, hogy a Juve és az Atalanta akár már ma is megbeszéléseket tartanak Gianluca Frabotta ügyében. Az olasz balhátvéd mellett Merih Demiral ügyét is szemmel kell tartani, akit a La Dea, valamint Gian Piero Gasperini is elképesztően nagyra tart. 
  • 14:19 – Giovanni Albanese: Mivel Merih Demiral egyáltalán nem biztos benne, hogy a jövő Juventusában alapemberként számolnak majd vele, a Continassán végzett munkája ellenére szeretné elhagyni az olasz rekordbajnokot. A Bianconeri vezetősége nemrég ismét egyértelművé tette, hogy hajlandó meghallgatni a törökért befutó, 35 és 45 millió közötti ajánlatokat, ugyanakkor Demiralért eddig mindössze kölcsönvételről szóló megkeresések érkeztek, míg az Öreg Hölgy végleges értékesítésre törekedne. Allegri a jelek szerint elsősorban olyan futballistákra építene, akiket maga is ismer, ekképp valószínű, hogy Daniele Ruganit favorizálná a huszonhárom esztendős egykori Sassuolo-játékossal szemben. 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 23-án, 14:19-kor.