FRISSÍTVE 17:00-kor – Mercato-hírek (július 22.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 22-ének legfontosabb hírei. 

  • Gianluca Di Marzio: A Torino sportigazgatója a tegnapelőtti napon egyeztetéseket folytatott Marko Pjaca ügynökével, Alessandro Luccival. A Bikák nagyra tartják a horvát futballistát, jelen pillanatban pedig éppen leigazolásának lehetőségét mérlegelik. 

  • Giovanni Albanese: Miralem Pjanić mindenképpen szeretne visszatérni a Juventushoz, hogy ismételten együtt tevékenykedhessen Max Allegrivel. A Juve ennek ellenére nem tartja kiszemeltnek a bosnyákot, aki ekképp minden bizonnyal nem is csatlakozik majd az alakulathoz. 
  • Romeo Agresti: E pillanatban már rendkívül bonyolult lenne kivitelezni egy esetleges klubváltást Cristiano Ronaldo számára, akiért az eddigiekben mindössze a PSG tett néhány bátortalan lépést. Ha távozik, egyedül a franciákhoz igazolhat, ám nagy valószínűséggel folytatni fogja közös történetét a Bianconerivel. 
  • Romeo Agresti: Az igazság az, hogy az Öreg Hölgynek rendkívül kevés pénze van, emiatt a klubnak nem is áll módjában jelentősebb transzfereket kivitelezni idén nyáron. A vezetőség kreatív módon szeretné lezárni a Locatelli-ügyletet is, mivel az anyagi gondok ellenére az olasz mindenképpen idén érkezne a gárdához. 
  • Romeo Agresti: Gianluca Frabotta jövő héten hivatalosan is az Atalanta futballistája lesz. 
  • Romeo Agresti: A Juve továbbra sem kapott ajánlatokat Federico Bernardeschiért. 
  • 06:45 – Alfredo Pedullà: Locatelli leigazolását követően a Juve szeretne még egy középpályást szerződtetni, azonban semmiképpen sincs kapkodás vagy sietség a klub részéről. 
  •  9:46 Nicola Balice: A Juventus és a Sassuolo között folyamatos a kapcsolatfenntartás, a tárgyalások folytatódnak. A Sassuolo legutóbb 35 millió euró garantált összeget kért, 8 és 10 millió euró körüli két éves kölcsöndíjjal, és kötelező opcióval. Ezen felül járna még plusz 10 millió euró bónusz, amiből 5 millió euró nagyon könnyen teljesíthető, míg a maradék összegért komolyabb feltételeknek kell teljesülnie.
  • 9:46Daniele Longo: A Juventus Dybala szerződéshosszabbításán dolgozik, és optimisták a tekintetben, hogy még a Serie  A rajtja előtt sikerül megegyezniük.
  • 14:30Giovanni Albanese: Pjaca nagyon kedveli Jurićot, aki a múltban többször is megpróbálta leigazolni. A Juventus és a Torino nyílt párbeszédet folytat, miközben szombaton Allegri pályára fogja küldeni a játékost. Mivel Dybala nem játszhat, ezért a Alejandro Marqués fog mellette szerepelni.
  • 14:30La Gazzetta dello Sport: Demiral garanciát kér Allegritől, hogy a következő szezonban sokat fog játszani. Ha ezt nem tudja az edző megígérni, a játékos a nyáron nagy valószínűséggel eligazol.
  • 14:30Giovanni Albanese: Cristian Romero esetleges Tottenhamhez való igazolásával megnyílna az út Demiralnak Bergamóba. A játékos már a Continassán dolgozik, és reméli, hogy találnak neki egy olyan csapatot, ahol kellő játékidőt tudnak neki biztosítani. Ez egy olyan forgatókönyv, amit szem előtt kell tartani.
  • 14:30Corriere Torino: Chiellininek szóbeli megállapodása van a klubbal, csak az aláírás hiányzik a szerződésről. Dybala ügye kicsit komplikáltabb, még akkor is, ha a játékos akarata egyértelmű és még sok szezonon keresztül szeretné erősíteni a Juventust.
  • 17:00Romeo Agresti: 80-90%-ban ez a jelenlegi keret fog nekifutni a 2021/2022-es szezonnak. Az egyetlen tárgyalás van folyamatban, mégpedig az, ami Locatelli leigazolásáért zajlik.
  • 17:00Romeo Agresti: A Juventus lehetőséget szeretne adni Pellegrininek, állítólag kiváló edzésmunkát végez. A végső döntést Allegri fogja meghozni.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 22-én, 17:00-kor.