FRISSÍTVE 14:40-kor – Mercato-hírek (július 20.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 20-ának legfontosabb hírei. 

  • Sky Sport Italia: Jorge Antun a héten Olaszországban tartózkodik majd, ennek nyomán pedig elképzelhető, hogy hamarosan megkezdődnek a közvetlen egyeztetések a Juventus vezetősége és Paulo Dybala között. 
  • Romeo Agresti: Továbbra sincs hír arról, hogy Massimiliano Allegri mikor tartja meg első sajtótájékoztatóját a klubhoz való visszatérését követően. 

  • Romeo Agresti: Merih Demiral egészen biztosan az Öreg Hölgynél kezdi majd meg az előszezont. 
  • Romeo Agresti: Ugyan történtek puhatolózások Ronaldo és a PSG között, a támadó jelen pillanatban közelebb áll a maradáshoz, mint a távozáshoz. Ha hétfőig visszatér a Continassára, nagy valószínűséggel a Juventusnál fogja folytatni pályafutását. 
  • Romeo Agresti: A Juve egyelőre nem ajánlotta fel a szerződéshosszabbítást Ronaldo számára, s mindeddig Jorge Mendesszel sem egyeztettek ezzel kapcsolatban. 
  • Romeo Agresti: A rendelkezésre álló információk alapján megállapítható, hogy Paulo Dybala nagy valószínűséggel meg fogja hosszabbítani szerződését a Juventusszal, ugyanakkor leszögezhető, hogy ha Fabio Paratici maradt volna a Zebrák sportigazgatója, minden bizonnyal kísérletet tett volna La Joya értékesítésére egy 100 millió eurós tőkenyereség reményében. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri egészen biztosan nem fogja megkezdeni a szezont anélkül, hogy megállapodást kötne Dybalával, ekképp az argentinnak a következő másfél hónapban alá kellene írnia új kontraktusát. A labdarúgó és Allegri között már megtörtént az első kapcsolatfelvétel. 
  • Romeo Agresti: Érzésem szerint Locatelli a mercato során csatlakozni fog a Juventushoz, mivel Allegri rendkívül nagyra tartja az olaszt, akit elsősorban a védelem előtt alkalmazna. 
  • Fabrizio Romano: Fabio Paratici azt tervezte, hogy megpróbálja leigazolni Donny van de Beeket az Öreg Hölgyhöz, azonban a transzfer a szakember távozásával ellehetetlenült, s jelen pillanatban sincs kapcsolat a felek között. 
  • 11:55 Gianluca Di Marzio: Dybala ügynöke a héten Torinóba utazik, hogy pártfogoltja hosszabbításáról tárgyaljon.
  • 11:55 Fabrizio Romano: Egyetlen klub sem tett még ajánlatot Cristiano Ronaldóért...egyelőre.
  • 11:55Giovanni Albanese: Merih Demiral csak 40 millió euróért és végleges üzlet keretein belül távozhat. A török védő abban a reményben tért ma vissza a Continassára, hogy még ezen mercato alatt új csapatot találnak neki, ahol több alkalommal szerepelhet a kezdőben.
  • 11:55 – Nicola Balice: Demiral egyértelműen jelezte a vezetőségnek, hogy idén nyáron el szeretné hagyni a klubot. A Juventus csak akkor adná el, ha 30 millió euró környéki ajánlat érkezik érte, de a védő képviselői szerint ez túl magas összeg. 
  • 11:55 – La Gazzetta dello Sport: A Juventus nyitott arra, hogy Ramsey kölcsönszerződés keretein belül távozzon.
  • 11:55La Gazzetta dello Sport: Érdeklődés van Demiral iránt, de ajánlattétel még egyetlen klub részéről sem történt.
  • 11:55 – La Gazzetta dello Sport: Allegri kölcsönben szeretné Pjanićot, ez azonban csak akkor lehetséges, ha Ramsey távozik, és a bosnyák lejjebb ad a fizetési igényeiből.
  • 13:24Fabrizio Romano: A Juventushoz és a Barcelonához közeli források is tagadják, hogy kapcsolat lenne a két klub között egy esetleges Griezmann-Dybala csere miatt. A Juve arra vár, hogy a következő hetekben megérkezzen az argentin ügynöke Olaszországba, és újranyissák a tárgyalásokat a szerződés meghosszabbításáról.
  • 14:40 – Sky Sport Italia: A Juventus ezen a héten elsősorban Dybala szerződéshosszabbításával és a Locatellihez kapcsoló kérdésekkel foglalkozik.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 20-án, 14:40-kor.