FRISSÍTVE 15:45-kor – Mercato-hírek (július 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 19-ének legfontosabb hírei. 

  • Romeo Agresti: Úgy vélem, hogy a Sassuolo elsődleges érdeke az, hogy a Juve minél előbb megvásárolja Manuel Locatellit. A középpályás prioritása változatlanul a Bianconeri, a Zebrák pedig szeretnék mihamarabb teljesíteni Max Allegri kérését, s lezárni az ügyletet. 
  • La Gazzetta dello Sport: Massimiliano Allegri legfőképpen egy 4-2-3-1-es formációban gondolkodik a következő idényre nézve, melyben Weston McKennie-t támadó középpályásként, Dejan Kulusevskit és Federico Chiesát pedig szélsőként alkalmazná. 

  • Goal Italia: Allegri Chiesát szeretné a támadósor vezéregyéniségévé tenni az elkövetkezendő szezonban, attól függetlenül, hogy Cristiano Ronaldo marad-e a Juventus kötelékében. 
  • Romeo Agresti: A Juve hamarosan szerződtetni fogja az Anderlecht tizenhat esztendős középpályását, Joseph Nonge Boendét. 
  • La Repubblica: A Juventus szívesen leigazolná a PSG argentin labdarúgóját, Leandro Paredest, akit a három hónapra kieső Arthur pótlására szánna az Öreg Hölgy vezetősége. 
  • L'Équipe: A Bayern München nyitottnak mutatkozik Corentin Tolisso eladására, akiért 20 millió eurót kérne a német alakulat. A Juve és a Napoli egyaránt érdeklődik a francia iránt, azonban magasnak tartják a bajorok által követelt vételárat. 
  • L'Équipe: Mauro Icardi mindenképpen szeretne visszatérni Olaszországba idén nyáron. José Mourinho igen nagyra tartja az argentint, s szívesen csábítaná Romába, ugyanakkor a futballista, valamint ügynöke, Wanda Nara a Juventust akarják, melynek nyomán adott esetben elképzelhető egy csereügylet a Bianconeri és a PSG között, melynek keretein belül Icardi Torinóba, CR7 pedig Párizsba igazolhatna. Az esetleges csere lehetőségét Daniele Longo is megerősíti.
  • Romeo Agresti: A következő három hétben nem várható jelentősebb fordulat az átigazolási piac tekintetében, mivel a klub jelen pillanatban a Continassán folytatandó edzésmunkára szeretné összepontosítani dolgozói és labdarúgói figyelmét. 
  • 13:18 –  Sky Sports Italia: A Sassuolo beleegyezik a kölcsön + opcióba, ha a Juventus magas összegért veszi kölcsön Locatellit, és kötelezően megvásárolja a szezon végén.
  • 13:18 – Sky Sports Italia: Nincsenek információink arról, hogy Ronaldo el szeretné hagyni az Öreg Hölgyet, július 25-én vissza fog térni Torinóba. Ha esetleg mégis távozna, csupán a PSG az egyetlen lehetőség számára. Volt néhány kapcsolatfelvétel, de semmi több. A klub optimista a portugál maradásával kapcsolatban.
  • 13:15 – La Gazzetta dello Sport: Ronaldo már döntött, nem szeretné elhagyni a Juventust. A tervek szerint jövő hétfőn visszatér a Continassára.
  • 15:45 – Nicola Balice: További előrelépések történtek az Atalanta és a Juventus között Gianluca Frabotta átigazolás kapcsán.
  • 15:45 – Daniele Longo is sejtelmesen utalt arra, hogy a fiatal bal szélső védő a bergamói együttes játékosa lesz.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 19-én, 15:45-kor.