FRISSÍTVE 13:50-kor – Mercato-hírek (július 18.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 18-ának legfontosabb hírei. 

  • Giovanni Albanese: Paulo Dybala és Massimiliano Allegri között a napokban végbementek az első személyes, négyszemközti megbeszélések, melyeken a mester éreztette az argentinnal, hogy igen nagyra tartja, s rendkívül megbecsüli őt, ami magától értetődően jelentős mértékben motiválja La Joyát. A futballista ügynöke, Jorge Antun a hónap végéig Torinóba érkezik, hogy megbeszéléseket folytasson a klubbal a szerződéshosszabbítást illetően, melyre mindkét fél nyitott. 

  • Fabiana Della Valle: A Sassuolo és a Juve közötti tárgyalások egyik buktatója a Bianconeri által felajánlott kölcsön + vásárlási kötelező opciós konstrukció lehetett, melyet a Neroverdi semmiképpen sem szeretne elfogadni. Locatelli egyáltalán nem akar az Arsenal labdarúgója lenni, egyedül a Juventusra vár. 
  • Sky Sport Italia: Dejan Kulusevski és Merih Demiral a jövő hét elején térnek vissza a Continassára, hogy megkezdjék felkészülésüket a következő idényre. 
  • Giovanni Albanese: Daniele Rugani olasz, valamint külföldi alakulatoktól is kapott megkereséseket, azonban a Juve mindeddig blokkolta a felek közötti kapcsolatfelvételt, ugyanis a vezetőség mindenképpen szeretné megvárni az együttes további védőinek esetleges eladásával kapcsolatos fejleményeket.
  • Fabrizio Romano: Locatelli változatlanul a Juventust akarja, s nem szeretne az Arsenalhoz csatlakozni, annak ellenére sem, hogy az Ágyúsok a Zebrákkal ellentétben első körben is hajlandóak lennének 40 millió eurót ajánlani a Sassnak a középpályásért. 
  • 10:27 – Fabrizio Romano: Nincs esély a Pjanić-Ramsey cserére, ugyanis a Barcelona fontolóra sem veszi az ajánlatot a walesi magas fizetése miatt. A bosnyák pedig még mindig nem fogadta el azt a lehetőséget, hogy közös megegyezéssel hagyhassa el Barcelonát, annak ellenére, hogy a klub ezt a megoldást szorgalmazza.
  • 10:27 –  Fabrizio Romano: A napokban újabb találkozó lesz a Sassuolóval, továbbra is a Juventus vezeti a Locatelliért folyó versenyt, a játékos pedig továbbra is a Juvéba szeretne igazolni. Az Arsenal álláspontja: Készek lennének kifizetni a kért 40 millió eurót, de csak olyan futballistákat szeretnének szerződtetni, akik boldogok, és 100%-ig meg vannak győződve arról, hogy az Ágyúsoknál szeretnék folytatni.
  • 13:40  – La Gazzetta dello Sport: Elképzelhető, hogy a Juve és a Sassuolo a következő tíz napban megállapodást kötnek majd egy 35 millió euró körüli vételárban Manuel Locatelliért, mivel a tény, hogy a középpályás kizárólag a Bianconerit akarja, megkönnyíti a Zebrák helyzetét. 
  • 13:40  – La Gazzetta dello Sport: Allegri és Dybala között nagyszerű kapcsolat áll fenn, mindkét fél egyaránt szeretné a hosszabbítást, ahogy maga a klub is ennek tető alá hozására törekszik.
  • 13:40  –  Daniele Longo: Jorge Mendes és a Juve vezetősége még július 25-e előtt megbeszélést tartanak majd Cristiano Ronaldo jövőjének megvitatása érdekében. A portugál ügynök szeretné, ha a Bianconeri további egy évvel megtoldaná a világsztár kontraktusát. 
  • 13:50 –  La Gazzetta dello Sport: A Hellas Verona élénken érdeklődik Gianluca Frabotta iránt, mivel régóta figyelik a futballistát, ugyanakkor jelen pillanatban az Atalanta is versenyben van az olasz balhátvéd szerződtetéséért. A La Dea készen áll arra, hogy lezárja a Juventusszal megkötendő ügyletet, s egy kölcsön + kötelező vételi opció általi konstrukcióval magához láncolja a labdarúgót. 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 18-án, 13:50-kor.