FRISSÍTVE 0:00-kor – Mercato-hírek (július 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 13-ának legfontosabb hírei. 

  • La Gazzetta dello Sport: A héten újabb találkozó lesz a Juventus és a Sassuolo között. A Bianconeri szeretné minél hamarabb lezárni a Locatelli-ügyletet, s minél hamarabb a klubhoz hozni Max Allegri első számú kiszemeltjét. 
  • Sky Sport Italia: Ahogy arról a korábbi hírek már beszámoltak, Chiellini napokon belül aláírja új, 2022 nyaráig szóló kontraktusát a Juventusszal. 

  • Sky Sport Italia: Federico Bernardeschi eladásához egy olyan ajánlatra lesz szükség, mely mind a játékos, mind az Öreg Hölgy számára kellően meggyőző. 
  • La Gazzetta dello Sport: Federico Chiesa értéke 80 millió euróra nőtt az Európa-bajnokságon mutatott teljesítményéből kifolyólag. 
  • Mirko Di Natale: Arthur arra használta fel a nyári pihenőidőt, hogy kemény edzésmunkát végezzen az őt koordináló személyi trénerekkel, annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben felépülhessen sérüléséből. A középpályás állapotának tekintetében egyre nagyobb az optimizmus, s a Juventus is tisztában van azzal, hogy a labdarúgó jó fizikai kondícióban tér vissza a klubhoz július 14-én. Ha a játékos lábában lévő meszesedés ismételten jelentkezne, Arthurnak nagyjából két hónapot kellene kihagynia, valamint lábadozással töltenie. 
  • Giovanni Albanese: Cherubini és Arrivabene személyesen veszik kézbe a Locatelli-hadművelet irányítását a mihamarabbi megegyezés kieszközölésének érdekében. 
  • Giovanni Albanese: A Paulo Dybalával való, szerződéshosszabbításról szóló találkozó időpontja már tervbe van véve, ugyanakkor ezen dátum a nyilvánosság számára nem ismert jelenleg. 
  • Fabrizio Romano: Leonardo Bonucci egészen biztosan a Juve kötelékében szerepel majd a következő idényben. 
  • Fabrizio Romano: Az Európa-bajnokság egyik legjobbja, Federico Chiesa továbbra is érinthetetlen, s semmiképpen sem hagyja majd el Torinót idén nyáron. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 13-án, 0:00-kor.