FRISSÍTVE 16:56-kor – Mercato-hírek (július 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 11-ének legfontosabb hírei. 

  • La Gazzetta dello Sport: Max Allegri Gianluca Frabottát és Luca Pellegrinit is ki fogja értékelni az előszezon során, mielőtt döntene sorsukról. 
  • La Gazzetta dello Sport: Allegri egyértelművé tette, hogy legfőbb kérése a nyáron Manuel Locatelli, aki az egyetlen jelentősebb kiadás lesz az elkövetkezendő hónapokban. 

  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus közölte Mattia Perinnel, hogy csak egy végleges értékesítés útján távozhat, amennyiben ez szándékában áll, ha pedig nem érkezik érte megfelelő ajánlat, ő lesz az alakulat cserekapusa a következő idényben. 
  • Romeo Agresti: Elképzelhető, hogy a Juve mercatója befejeződik Locatelli esetleges megszerzését követően. Ha nem lesznek eladások, további igazolásokra sem lehet számítani. 
  • Romeo Agresti: A Genoa szívesen megtartaná Marko Pjacát, azonban a feleknek meg kell beszélniük az ügylet részleteit. A horvát futballista valószínűleg távozik Torinóból, mivel a Bianconerinek nem áll érdekében magához láncolni őt. 
  • Romeo Agresti: Daniele Rugani jelen pillanatban hat-hét ajánlat közül válogathat, melyek mind kölcsönszerződésről szólnak. A védő Olaszországból, illetve külföldről is kapott megkereséseket, ugyanakkor sorsa Merih Demiral jövőjétől, illetve a török esetleges távozásától függ.
  • La Stampa: Az Arsenal akár 50 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni Manuel Locatelliért. 
  • Romeo Agresti: A jövő hét minden tekintetben döntő lehet Cristiano Ronaldo szempontjából. A Juve nem vághat bele konkrét tervek megvalósításába anélkül, hogy ne tisztázná a portugál helyzetét, ekképp a klub mindenképpen ennek gyors és pontos felmérésére törekszik. 
  • Fabrizio Romano: A tegnapi, minden alapot nélkülöző pletykák ellenére leszögezhető, hogy a Bayern München egészen biztosan nem fogja leigazolni a Juve olasz szélsőjét, Federico Chiesát. A Bianconeri teljes mértékben érinthetetlennek tartja a labdarúgót, akivel Massimiliano Allegri is projektje központi alakjaként számol, minden más állítás csak félrevezető információkat tartalmaz. 
  • Sky Sport Italia: Paulo Dybala szerződésének meghosszabbítása a Juve egyik legfőbb prioritása. A klub vezetősége hamarosan találkozik majd az argentinnal, hogy megvitassák a kontraktus kitoldásának részleteit. 
  • Fabrizio Romano: Giorgio Chiellini a jövő hét folyamán aláírja új, 2022-ig szóló kontraktusát a Bianconerivel. 
  • 16:52 – La Gazzetta dello Sport: Aaron Ramsey közölte a Juve vezetőségével, hogy Torinóban kíván maradni, s bizonyítani szeretne Allegri játékrendszerében. Mivel a walesiért továbbra sem futott be konkrét ajánlat, elképzelhető, hogy a labdarúgó nem fog távozni a nyáron. 
  • 16:56 – Romeo Agresti: Federico Chiesa továbbra sem eladó, a vezetőség érinthetetlennek tartja őt. 
  • 16:56 – La Gazzetta dello Sport: Arthur, Frabotta, Dybala, Pinsoglio, Rugani, De Sciglio, Perin, Fagioli, Luca Pellegrini, Pjaca, Félix Correia, valamint Drăgușin azonnal Torinóban lesznek július 14-én, hogy megkezdjék az előszezont Max Allegrivel. 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 11-én, 16:56-kor.