FRISSÍTVE 0:00-kor – Mercato-hírek (július 10.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 10-ének legfontosabb hírei. 

  • La Gazzetta dello Sport: A jövő héten megkezdődnek a tárgyalások Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun, illetve a Juventus vezetősége között. A felek egyértelműen a hosszabbítást szorgalmazzák. 
  • Daniele Longo: A pletykák ellenére a Juve egyáltalán nem érdeklődik Luis Alberto iránt, mivel továbbra is Locatelli számít prioritásuknak. Claudio Lotito 50 millió euró körüli összeget szeretne kapni a spanyolért, melynek következtében a labdarúgó nagy valószínűséggel a következő idényben is a Lazio kötelékében futballozik majd. 

  • La Stampa: Cristiano Ronaldo képviselői, illetve a játékos ügynöke, Jorge Mendes hamarosan találkozni fognak Federico Cherubinivel. Egyre valószínűbb, hogy a portugál, szerződésének 2022 nyarán bekövetkező lejártáig a Bianconerinél marad. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus nem siet a Gianluca Frabotta jövőjével kapcsolatos döntések meghozatalával. Max Allegri mindenképpen szeretné kiértékelni a balhátvédet, aki az Atalanta és a Genoa élénk érdeklődésének ellenére maradni kíván Torinóban. 
  • Fabrizio Romano: A Juve és a Sassuolo a jövő hét folyamán újabb találkozót tart majd. A fekete-fehérek meg vannak győződve arról, hogy az egyeztetések során sikerül majd megállapodásra jutni a Neroverdivel a középpályás játékjogának átruházásáról, akiért az együttes továbbra is 40 millió eurót, s adott esetben egy ifjú futballistát kér. 
  • Fabrizio Romano: Jelen pillanatban semmilyen tekintetben nincsenek tárgyalások Paul Pogba és a Juve között. 


 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 10-én, 0:00-kor.