Rasmey: "Két elkeserítő esztendő áll mögöttem"

ramsey-juve-sass.jpegA Juventus walesi futballistája, Aaron Ramsey egy napokban adott nyilatkozatában több, a Bianconerivel kapcsolatos témáról is szót ejtett, egyebek mellett kijelentve, hogy a fekete-fehéreknél töltött két idénye rendkívül elkeserítő és csalódást keltő volt, mivel sajnálatos módon Torinóban sem kerülték el azon sérülések, melyek már az Arsenal kötelékében töltött utolsó éveiben is jellemezték őt. 

A harminc esztendős labdarúgó mindenekelőtt arról beszélt, hogy leginkább azt sajnálja, hogy nem tudta visszanyerni megfelelő fizikai állapotát, ebből kifolyólag pedig nem is képes az általa kívánt módon segíteni alakulatát, melynek egyenes következménye, hogy máris esetleges értékesítéséről pletykálnak, holott a 2019 januárjában aláíró játékost egészen 2023 nyaráig szerződés köti a Juventushoz. 

"Az elmúlt két esztendő meglehetősen frusztráló és elkeserítő volt számomra, ugyanis szinte állandóan jelentkeztek nálam kisebb-nagyobb egészségügyi problémák, ennek folytán pedig egészen egyszerűen képtelen voltam visszanyerni kondíciómat, s segíteni együttesemet" – szögezte le a Four Four Two kérdésére. 

"A magam mögött hagyott időszak igen különös hónapokat tartogatott számomra, mely semmilyen tekintetben sem válthatott hasznomra. Mint ismert, eleve egy kisebb sérülés megléte mellett csatlakoztam a Juventushoz, s mikorra visszanyertem erőnlétemet, ennek révén pedig kezdtem jobb teljesítményt nyújtani, kirobbant a világjárvány, ezt követően pedig hosszú ideig nem léphettem pályára. A következetesség elérésre rendkívül nehéz feladatot jelentett, ugyanakkor a válogatottban való eredményes szereplések segítettek visszanyerni jó formámat."

Mint ismert, a walesi nemzeti együttes sikerese kvalifikálta magát az idén nyáron megrendezendő Európa-bajnokságra, Ramsey pedig elmondása szerint abban bízik, hogy a kontinensviadalon is képes lesz majd megfelelő produkciót nyújtani, emellett pedig leszögezte, hogy úgy érzi, még hosszú pályafutás állhat előtte, ha a továbbiakban minden jól alakul. 

"Rendkívül büszke vagyok rá, hogy nemzetem címeres mezét viselhetem, s őszintén remélem, hogy a továbbiakban is nyílik majd lehetőségem a válogatottban való szereplésre, ahol értelemszerűen a lehető legjobb teljesítmény elérésére törekednék. Az elmúlt években korlátozott lehetőségeim voltak képességeim megcsillogtatására, azonban a cél akkor, valamint most is az volt, hogy megcsillogtathassam kvalitásaimat, bebizonyítva, hogy továbbra is értékes futballistának bizonyulok.

Még mindig biztos vagyok benne, hogy számos év állhat előttem profi labdarúgóként, hiszen ennek csak egészségügyi állapotom helyreállása lenne feltétele, mivel ha a sérülések a jövőben elkerülnének, ismételten képes lennék megmutatni valós erényeimet. Bízom benne, hogy sikerül megvalósítanom ezt illető álmomat, hogy ezzel is segíthessem Walest, továbbá a zebrákat" – zárta mondanivalóját Ramsey.