Torchia: "Paratici maradni fog Torinóban"

paratici_18a3jrde4gfgy1ek65ja3fkfk9.jpgDaniele Rugani ügynöke, Davide Torchia tegnap este érdekes nyilatkozatot adott az olasz sportsajtónak, melyben több, a Juventust is közvetlenül érintő ügyben igyekezett kifejteni álláspontját, szót ejtve többek között legfontosabb ügyfelének jövőjéről, illetve az Öreg Hölgy sportigazgatójáról, Fabio Paraticiről, s a szakember kontraktusának lehetséges meghosszabbításáról is.

A menedzser elsőként magától értetődő módon az olasz középhátvédről beszélt, akiről elmondta, hogy mióta idén januárban csatlakozott a Cagliari együtteséhez, szinte új otthonra lelt a szárdok kötelékében, ebből kifolyólag semmilyen tekintetben nem áll szándékában elhagynia a vörös-kékeket.

"Meglátjuk, hogy a szezon végeztével milyen lépések következnek majd, azonban úgy gondolom, hogy Daniele boldog a Cagliari együttesénél, mivel pontosan olyan csapatot keresett, mely garantálta számára egy új út kezdetének lehetőségét, ezen gárdát pedig meg is találta a Rossoblù személyében" – fogalmazott Torchia a TMW Radio adásában.

"A futballista mindenképpen folytonosságot szeretett volna, melyet a szárdok teljes mértékben biztosítanak számára, hiszen mostanra alapembernek számít a csapatnál. Daniele elkötelezett a folytatás iránt, s a jövőben is a Cagliarinál szeretne maradni, ám e döntés meghozatala előtt az Öreg Hölggyel is egyeztetnünk kell."

Rugani képviselője köztudottan jó viszonyt ápol az olasz rekordbajnok átigazolási politikáját irányító Fabio Paraticivel, ekképp az interjúban arról is kérdezték, hogy miként látja a sportigazgató további karrierjét.

"Hogy Paratici marad-e a Juventusnál? Úgy vélem, hogy ez nem lehet kérdés, mivel az egyetlen észszerű lépés az lenne, ha a klub a lehető legmegfelelőbb szakemberekkel venné körül a Bianconeri fiatal mesterét, Andrea Pirlót.

Ha az életben meghozunk egy döntést, ki kell tartanunk mellette, attól függetlenül, hogy az helyes, vagy helytelen-e. Ugyan Fabio szerződése lejár az idény végén, ez nem teszi törvényszerűvé, hogy távozni is fog Torinóból, mivel nem ő az egyedüli, aki hasonló helyzetben van, elég csak a vezetőség egyes tagjaira, vagy akár néhány játékosmegfigyelőre gondolni.

Ha a Juventus személycseréket akart volna végrehajtani az igazgatóságban, már sokkal korábban megtették volna ezt a lépést. Ha egy ilyen horderejű személycsere kivitelezésére készülnének, már rég rendelkezniük kéne a pontos forgatókönyvvel, mely véleményem szerint jelen pillanatban nem mondható el. Úgy gondolom, hogy Fabio Paratici maradni fog Torinóban, s a jövőben is együtt tevékenykednek majd a Juventusszal" – összegzett Torchia.