Dybala mégis új szerződést kaphat?

dybalaa.jpgMint ismert, a Juventus argentin klasszisának, Paulo Dybalának jelenlegi helyzete az egyik legégetőbb probléma, mely az idei szezonban az Öreg Hölgy háza táján felmerült, hiszen a futballista, akit tavaly a Serie A legértékesebb játékosának választottak, a folyamatban lévő idény egészében rendkívül erőteljes formaingadozással, valamint állandó egészségügyi problémákkal küzd, melynek folyományaként nem képes a tőle elvárt szinten teljesíteni.

A támadó a január 10-i, Sassuolo elleni bajnokin összeszedett térdsérülése óta egyetlen percet sem játszott a Bianconeri színeiben, mely tény sok hírforrást arra engedett következtetni, hogy a klub vezetősége többé egyáltalán nem tartja a jövő emberének, s ekképp eladhatatlan játékosnak Dybalát, aki a szinte mindig jól értesült Romeo Agresti szerint, ha nyárig nem hosszabbítja meg szerződését az alakulattal, elhagyja a torinói csapatot.

A kijelölt dátum napról-napra egyre közelebb van, s a múltbéli tárgyalások ellenére mindeddig nem sikerült megtoldani a dél-amerikai futballista kontraktusát, akire egyes, tegnap este napvilágot látott hírek szerint azonban mégis kulcsjátékosként számolna a Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici, illetve elnöke, Andrea Agnelli.

A La Gazzetta dello Sport újságírója, Fabiana Della Valle információ alapján annak ellenére, hogy a felek közötti megbeszélések jelen pillanatban szünetelnek, az olasz rekordbajnok mindenképpen hosszabb távon számol Dybalával, aki még az idény vége előtt aláírhatja új szerződését a torinóiakkal.

Az olasz lapnak jelentő Della Valle kijelentése szerint a 2015 nyarán a Palermótól szerződtetett futballista hamarosan ismét a pályán segítheti majd együttesét, ezt követően pedig a szükséges megállapodás is létre fog jönni a Juventust, valamint Dybala ügynöke, Jorge Antun között.

"Úgy vélem, hogy a hónap végéig, vagy legfeljebb az április 3-án megrendezésre kerülő derbi időpontjáig a  futballista ismét kifuthat majd a gyepre, ám a Bajnokok Ligájából való kiesés következtében egyébként sincs sok értelme siettetni az argentin felépülését, ennek révén a szakmai stáb is megvárja, amíg Dybala 100%-osan késznek érzi magát, s csak ezután számol majd vele komolyabban.

Ugyan a labdarúgónak rendkívül balszerencsés és nehéz éve volt, a szezon végének kiélezett küzdelmeiben nagy segítséget fog nyújtani csapatának. Dybala szerződésének ügye hónapok óta megoldatlan, azonban jelen pillanatban a felek nem foglalkoznak a kontraktus meghosszabbításával. Ennek ellenére úgy vélem, hogy a helyzet júniusig mindenképpen meg fog oldódni, a játékos pedig a következő idényben is a Juventus szerelésében futballozik majd" – adott helyzetjelentés Della Valle a TuttoJuve kérdésére.