Mercato-hírek (január 25.) – FRISSÍTVE 20:57-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 24-ének legfontosabb híreit.

 

 

  • Fabrizio Romano: A Juventus és az Olimpique Marseille egy csereüzlet utolsó részletein dolgozik, hogy az  Franco Tongya Franciaországba igazoljon, míg Marley Aké ellentétes utat járjon be.

  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy, illetve az Olimpique Marseille együttesei minden részletre kiterjedő megállapodást kötöttek a Tongya-Aké üzlet kapcsán. A két játékos a következő órákban átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.
  • Gazzetta dello Sport: Federico Bernardeschi nem tudta meggyőzni Andrea Pirlót, melyet a játékos számai is alátámasztanak, aki a Maestro alatt 22 meccsen (ebből 5 alkalommal volt kezdő) 718 percet töltött a pályán (átlagosan 32 percet). A klub több együttesnek is felajánlotta az olasz futballistát, akinek azonban nem tetszettek ezen lehetőségek, mivel továbbra is meggyőződése, hogy hasznos lehet az Öreg Hölgynél.

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 25-én, 20:57-kor.