Mercato-hírek (január 22.) – FRISSÍTVE 09:38-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 22-ének legfontosabb híreit.

 

 

  • Romeo Agresti: Manuel Locatelli komoly célpont lesz a nyári mercato alatt.
  • Romeo Agresti: Rovella átment az orvosin, kész az üzlet.

  • Romeo Agresti: A Juventus kölcsön + opcióval szeretné megszerezni Gianluca Scamaccát, kötelező megvásárlás nélkül.
  • Romeo Agresti: A nyáron a két legfőbb kiszemelt Locatelli és Paul Pogba lesz, akik nem egymás alternativái, mindkettőt meg szeretné szerezni a klub.
  • Romeo Agresti: A Juve már napokkal ezelőtt megállapodást kötött Bryan Reynoldsszal, így nem kíván törődni más klubok a játékosért tett ajánlataival, s az amerikai végső döntésére vár.
  • Fabrizio Romano: Az AS Roma új ajánlatot tett Bryan Reynoldsért. A Farkasok 7 millió eurót ajánlottak a játékosért az FC Dallasnak, s most arra törekszenek, hogy véglegesítsék az üzletet, annak ellenére, hogy a futballista korábban már megállapodást kötött a Bianconerivel, valamint a Benevento együttesével is. A Juve közel állt Reynolds megszerzéséhez, azonban a felek sosem írtak alá szerződést.
  • Gianluca Di Marzio: Bryan Reynolds az AS Roma játékosa lesz.
  • BILD: A Bayern München francia középpályása, Corentin Tolisso a PSG és a Juventus érdeklődését is felkeltette. A torinóiak a jelenleg is a németeknél kölcsönben szereplő Douglas Costát vonnák be az üzletbe, azonban a Bayern nem akarja megtartani a brazil futballistát.
  • Di Marzio: Fabio Paratici jelenleg nem siet az átigazolási piac tekintetében, s a mercato utolsó hetéig várja, hogy milyen lehetőségek nyílnak a Juventus előtt.
  • Gazzetta dello Sport: Az RB Leipzig klubvezetése arra törekszik, hogy nyáron ingyenesen igazolható játékosként szerezze meg Radu Drăgușint. A Juventus bízik benne, hogy a román védő új szerződést köt az Öreg Hölggyel, mivel Drăgușin örül a bizonyítási lehetőségnek, melyet Andrea Pirlótól kapott.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 22-én, 09:38-kor