Paratici: "Elégedettek vagyunk a játékosainkkal"

paratici_fabio_1_1.jpgA Bianconeri sportigazgatója, Fabio Paratici is megtartotta szokásos, mérkőzések előtt adott interjúját az olasz sportsajtónak a tegnap esti, Sassuolo elleni összecsapást megelőzően, melyben beszélt a Neroverdi Juventus által is figyelt középpályásáról, Manuel Locatelliről, a csapat állapotáról és terveiről, valamint a téli átigazolási piacról is.

"Minden egyes mérkőzésen azért lépünk pályára, hogy három pontot szerezzünk, ezáltal nyerjünk, valamint azért, hogy fejlődjünk. Ahogy azt az elmúlt hetekben már többször elmondtuk, jelenleg a megerősödés a legfőbb célunk, a tabellával pedig csak március, vagy április környékén kell majd foglalkoznunk" – kezdte mondanivalóját a Sky Sport Italia kérdésére.

"Ez a szezon jelentősen különbözik az eddigiektől, ez már az elmúlt idény második felében is teljesen nyilvánvalóvá vált mindenki számára. Háromnaponta kell játszanunk, ráadásul a szurkolók hiányában, így természetes, hogy akad néhány hullámvölgy az együtteseknél.

A játékosok nem gépek, a játékhoz kellő intenzitást maguknak kell megteremteniük, a közönség nélkül lejátszott meccsek pedig mindenki számára igen szokatlanok."

Manuel Locatelli ügynöke a minap arról beszélt, hogy 2020 nyarán a torinói alakulat megpróbálta leigazolni az olasz futballistát, továbbá kijelentette, hogy az olasz rekordbajnok később ismét megpróbálhatja ennek kivitelezését.

"Rendkívül elégedettek vagyunk a keretünkben lévő labdarúgókkal. Locatelli egy igen tehetséges Sassuolo-játékos, azonban ha megneveznénk az összes általunk csodált futballistát, órákig állhatnánk itt" – tette hozzá.

A Juventus elsődleges célpontja a téli mercato során egy cserecsatár megszerzése, a legutóbb felmerült név pedig a Sassuolo tulajdonában lévő, s a Genoa együttesében játszó Gianluca Scamacca.

"Mint már említettem, meggyőződésünk, hogy versenyképes csapattal rendelkezünk. Egyelőre a mérkőzésekre kell fókuszálnunk, az átigazolási piacon kínálkozó lehetőségeket pedig higgadtan, mindennemű sietség nélkül kell kiértékelnünk. Nincs vészhelyzet, s meglátjuk, hogy akadnak-e számukra opciók a mercato során" – zárta szavait Paratici.