Mercato-hírek (január 9.) – FRISSÍTVE 20:21-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 9-ének legfontosabb híreit.

  • Gianluca Di Marzio: Folytatódtak a tárgyalások a Genoa és a Juventus együttesei között Nicolò Rovella ügyében. A fiatal középpályás egy lépésre van a Bianconeritől, míg Manolo Portanova és Elia Petrelli ellentétes utat fognak bejárni a következő napokban, s a hírek szerint már útban vannak Genoa felé.

  • Di Marzio: Paratici sosem érdeklődött Eldor Shomurodov iránt, akit a Grifoni az idény végéig mindenképpen meg szeretne tartani, helyette azonban újabb név merült föl a cserecsatár posztjára, aki nem más, mint a Sassuolo futballistája, Gianluca Scamacca. A mértékadó Transfermarkt szerint 8 millió eurót érő olasz támadó jelenleg kölcsönben szerepel a Genoánál, s előreláthatólag vasárnap várhatóak egyeztetések ügyében. Az Öreg Hölgy nagy érdeklődéssel figyeli a futballista helyzetét.
  • La Stampa: Dybala és a Juventus hamarosan megállapodást szeretnének kötni. Az ügynöke a hónap végén Torinóban lesz, hogy egyeztessen a klubbal. A vezetőség 10 millió eurót ajánl a játékosnak, Dybala 13 millió eurót szeretne keresni.
  • Nicolò Rovella elárulta, hogy fejlődése miatt szeretne a továbbiakban is a Genoában maradni, s nem kíván egyből csatlakozni az Öreg Hölgy keretéhez. Az olasz középpályás kijelentette: "Jobb, ha egyelőre a Genoában maradok, mivel még sok szempontból érnem kell futballistaként, a fejlődésem pedig bizonyára még sok időbe telik."
  • Romeo Agresti: Jövő héten megbeszélést fognak tartani Bryan Reynolds jövőjéről. Az FC Dallas jobbhátvédje nagy valószínűséggel a Benevento együtteséhez fog igazolni, s a szezon végén csatlakozik a Juventushoz. Az üzlet egyelőre nincs megkötve, de jól haladnak a tárgyalások, a futballista ára pedig előreláthatólag 8 millió euró körül lesz.
  • A Benevento sportigazgatója, Pasquale Foggia megerősítette, hogy klubja a Juventusszal való együttműködésben részt fog venni Bryan Reynolds megszerzésében, aki előreláthatólag fél éves kölcsönben fog csatlakozni az együtteshez. A szakember kijelentette: "Andrea Pinamonti, valamint Bryan Reynolds két nagyon érdekes futballista. Olyan fiatalok, akik éppen olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint amilyeneket mi keresünk. Ha azt kérdezi tőlem, hogy az üzlet megköttetett-e, nemmel kell, hogy feleljek. Csak megerősíteni tudom az érdeklődésünket és az ügyben tett lépéseinket" – mondta a Sky Sport Italia kérdésére.
  • France Football: A Juventus érdeklődik Ángel Di Maria iránt, akinek az idény végén lejár a szerződése a Paris Saint-German együttesénél.  
  • Romeo Agresti: Bryan Reynolds kedden ír alá a Benevento együtteséhez, majd a szezon végén csatlakozik a Juventushoz.

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 9-én, 20:21-kor