Boldog új évet minden Juventinónak!

pngtree-happy-new-year-2021-png-image_2315520.jpgVégre elérkezett szilveszter napja, és hiába nem tudjuk szokásos módon búcsúztatni ezt az esztendőt, az öröm talán nagyobb, mint általánosságban, ugyanis végre elköszönhetünk a 2020-as évtől, ami borzasztó rosszul sikerült az egész világ számára, és új reményekkel vághatunk bele a 2021-es esztendőbe.

Míg a karácsonyi cikk inkább arról szólt, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, ebben a bejegyzésben inkább a PannonZebra terveit szeretném közölni a következő évre. Következzenek hát oldalunk legfontosabb, új esztendőben megvalósítandó célkitűzései.

Elsősorban mindenképp szeretnénk megtartani egy közös találkozót, természetesen futballal egybekötve. Szerencsére nem is egy opciónk van arra, hogy ezt idén Pünkösdkor megvalósítsuk, sőt, az sem kizárt, hogy sikerül egy több napos programot is megszervezni, de erről majd Ti dönthettek nemsoká. Pár nap, és érkezik az ehhez kapcsolódó cikk.

2020-ban 331 cikket írtunk nektek (a mai nap, és ez a cikk sincs benne), mindezt 108 nap alatt, ami annyit jelent, hogy naponta 3.06 cikk jelenik meg a PannonZebrán. Az egy hónapos fennállásunkkor ez a szám nagyjából 2,5 körül volt, úgyhogy azóta e téren is tudtunk fejlődni. Külön öröm, hogy még a kezdetekkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy naponta három cikket tudjunk írni, ezt pedig éppen sikerült teljesítenünk. A cél, hogy ezt a számot ne múljuk alul, de amihez mindenképp tartani szeretnénk magunkat, az az, hogy egyetlen nap se múljon el bejegyzés nélkül. Az oldal három és fél hónapos történelmében még nem történt olyan, hogy cikk nélkül hagytuk volna az Olvasókat egy napra is, és mindent megteszünk azért, hogy ez 2021-ben is így maradjon. Ami a minőséget illeti, szeretnénk ebben is tovább fejlődni, hogy minél makulátlanabb írások kerüljenek ki.

Számunkra a legfontosabb a közösség, amit szeretnénk tovább növelni, de inkább érezzük prioritásnak azt, hogy a PannonZebra-tábor inkább legyen összetartó, családias és kommunikatív, mintsem rekordnagyságú. A cél az, hogy egy Juventino számára öröm legyen a PannonZebrára látogatva a kommenteket olvasni, beszélgetni, eszmecserét folytatni, valamint hogy az Olvasók érezzék, hogy érdemes, és jó érzés ehhez a közösséghez tartozni. Mi annyit tehetünk, hogy a lehető legigazságosabban moderálunk, és minél hamarabb reagálunk az esetleges atrocitásokra, hogy ezzel megteremtsük a kellemes környezetet. A közösség növelését például a fentebb említett közös focival próbáljuk elősegíteni, illetve azzal is, hogy Instagramon és Facebookon próbáljuk minél több emberhez eljuttatni a Zebra nevét. Tőletek, Olvasóktól azt kérjük, hogy mindenképp kövessétek be az oldalt, vagy lájkoljatok, mert az jól mutat a statisztikákban, de a valós érték számunkra az, ha oldalunkon kommenteltek, fejtitek ki véleményeteket. Ha motoszkál egy gondolat a fejetekben az adott témával kapcsolatban, írjátok le nyugodta, hiszen ekkor a többiek is kedvet kaphatnak ehhez, ennek révén pedig ki tudunk alakítani egy igazán jó közösséget. A legfőbb célunk, hogy e téren érjünk el minél nagyobb fejlődést.

Végül pedig szeretném megemlíteni, hogy ahhoz, hogy az alábbi kitűzéseket elérjük, és a jelenlegi minőséget is garantáltan fenn tudjuk tartani, szükség van a szerkesztőség létszámának növelésére. Két kritérium van: szeresd a Juventust, továbbá tudj csapatban dolgozni. Semmi más kérésünk nincs a jelentkezőkhöz, mert bármivel tudsz segíteni, nem csak és kizárólag a cikkírással. Ha tudsz angolul, vagy olaszul, jártas vagy a hírek terén, tudsz képet szerkeszteni, videót vágni, tudod használni a Facebookot és az Instagramot, jól tudsz fogalmazni, jó a helyesírásod, vagy bármi, amiben jó vagy és tudnád e téren kamatoztatni, jelentkezz a cikk alatt. Feladatot biztos találunk neked, még az se kitétel, hogy a hét minden napján ráérj, ha a hétvégéken, vagy heti pár órában van csak szabadidőd, az is megfelel.

Mi mást kívánhatnánk, mint egy ettől sokkal jobb esztendőt, mind a futball világában, mind pedig a hétköznapi életben. Trófeákban és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk minden Juventinónak! Fino alla Fine!