A Juve megállapodott Reynoldsszal

reynolds.jpgAz egyik legmegbízhatóbbnak számító, átigazolási ügyekkel foglalkozó újságíró, Romeo Agresti, aki egyben az esetek többségében pontos információkkal tud szolgálni a Juventusszal kapcsolatos ügyekben is, ma délutáni hírében bejelentette, hogy az Öreg Hölgy megállapodást kötött az FC Dallas tehetséges jobbhátvédjével, Bryan Reynoldsszal.

A transzferguru értesülései szerint a Bianconeri együttese minden tekintetben megállapodott az amerikai futballistával, aki várhatóan az idény végén fog csatlakozni az olasz rekordbajnokhoz, mellyel Weston McKennie után a második futballista lesz a Zebrák keretében, aki az Egyesült Államokból érkezett.

"Miután a Juve bemutatta a klub projektjét Reynoldsnak, a felek megállapodtak a játékos szerződtetéséről, s a szezon végén megvalósulandó Torinóba való költözéséről. A futballista készen áll az Öreg Hölgyhöz igazolni, azonban az üzlet gazdasági része még elintézésre vár. Mindeközben a Club Brugge ajánlata függőben van, míg az AS Romával egyáltalán nincs megállapodás" – közölte Agresti.

A La Gazzetta dello Sport és a Goal.com információi ennek ellenére arról is írnak, hogy a belga klub, valamint az olasz fővárosi alakulat továbbra sem vesztette el véglegesen a versenyt, azonban a Juventus a személyes feltételeket illető megegyezés révén jelenleg nagyon közel áll Reynolds leigazolásához, aki az előzetes terveknek megfelelően fél évre a Cagliari alakulatához kerülne kölcsönbe, s 2021 nyarán csatlakozna a fekete-fehérek keretéhez.

Bár a Roma a hírek szerint korábban állítólag 7,5 millió eurót ajánlott a védőért cserébe, a Juventus előnyét látva hamarosan más célpontok felé fordulhat, mivel mindenképpen meg szeretné erősíteni védelmét.

A legfrissebb információk szerint, melyeket maga az MLS is megerősített, a Bianconeri abszolút esélyes a 19 esztendős futballista szerződtetéséért, aki a mértékadó Transfermarkt szerint jelen pillanatban 6 millió eurót ér, az átigazolási díj pedig 9,2 millió dollár, azaz körülbelül 7,4 millió euró lenne, mely egyben már a torinóiak ajánlatának is tekinthető.

Az Öreg Hölgy kiszemeltjét ebben a cikkben mutattuk be részletesebben.