A Juve is megszerezné Bryan Reynoldsot

reynolds.jpgA talán legmegbízhatóbb átigazolási hírekkel foglalkozó újságíró, Fabrizio Romano mai információi szerint az Öreg Hölgy is kész harcba szállni az FC Dallas hatalmas tehetségnek tartott jobbhátvédjéért, Bryan Reynoldsért, akit a szakértők az egyik legnagyobb reménységnek tartanak posztján.

A 2001-es születésű amerikai játékost, aki korábban szélsőként futballozott, régóta figyelik olyan jelentős olasz együttesek, mint az AC Milan vagy az AS Roma, rajtuk kívül pedig a belga Club Brugge is érdeklődött iránta jelenlegi csapatánál.

A labdarúgó az FC Dallas akadémiáján nevelkedett, majd 15 esztendős korában került föl az első csapathoz, mellyel ő lett a valaha volt legfiatalabb futballista, aki profi szerződést írt alá a texasi alakulatnál. Reynolds egészen 18 éves koráig bal oldali támadóként szerepelt, azonban mióta edzője mostani pozíciójában ad neki lehetőséget, sokkal jobb teljesítményre képes, az MLS legutóbbi kiírásában például 17 mérkőzésen 4 gólpasszt jegyezhettek föl neve mellé, értékét a mértékadó Transfermakt pedig 6 millió euróra becsüli.

Bár jelenleg a Farkasok állnak legközelebb Reynolds megszerzéséhez, Romano értesülései alapján a Bianconeri a következő napokban szintén fel fogja venni a kapcsolatot a játékos ügynökeivel, így a reménység leigazolásáért kiélezett verseny várható januárban.

A Sky Sport Italia ezzel párhuzamban arról ír, hogy Fabio Paratici tervei szerint a Zebrák a futballista szerződtetését követően kölcsönadnák őt a Cagliari együttesének, ahol a fiatal megtanulhatná az olasz futball alapjait, hogy a jövőben a Juventus keretének oszlopos tagja lehessen, mivel a klubvezetés az idén kirobbanó formában játszó, ám már harminckét esztendős Juan Cuadrado hosszútávú utódját látja benne.

A fekete-fehérektől mindazonáltal biztosan nem állna távol egy jószerivel ismeretlen, azonban nagy potenciállal rendelkező amerikai fiatal leigazolása, hiszen legutóbb egy hasonlóan váratlan üzlet keretein belül szerezték meg a Schalke 04 együttesétől Weston McKennie-t, akit egyre jobban teljesít Torinóban, s nemrég az Egyesült Államokban megválasztották az év labdarúgójának is, olyan neves honfitársai előtt, mint Christian Pulisic, vagy Sergiño Dest.