Romano: "Dybala jövő nyáron távozhat"

pirlo_dybala_huge.jpgAz átigazolási ügyek egyik legnagyobb, s egyúttal legmegbízhatóbb szakértője, Fabrizio Romano a mai nap folyamán saját műsorában, a Here We Go Podcast című internetes adásban ejtett szót a Juventus egyik legfontosabb, illetve legvitatottabb idei kérdéséről, Paulo Dybala helyzetéről.

Az újságíró értesülései újabb részletekkel szolgálnak az Öreg Hölgy argentin tízesével kapcsolatban, ennek révén természetesen további hírek derültek ki La Joya szerződéshosszabbításával kapcsolatban is, melyről korábban a Bianconeri elnöke, Andrea Agnelli, a klub sportigazgatója, Fabio Paratici, valamint maga a futballista is beszélt.

Az egymásnak némiképp ellentmondó hivatalos nyilatkozatokkal szemben az olasz transzferguru úgy tudja, hogy a Zebrák vezetősége rövid idővel ezelőtt valóban felajánlott egy új kontraktust a labdarúgónak, melyet azonban Dybala elutasított, mivel nem volt elégedett a tervezet alapján felkínált fizetésével.

"A Juventus felajánlott egy új szerződést Paulo Dybalának, azonban a játékos nem volt elégedett az abban szereplő feltételekkel" – jelentette ki Romano.

Bár konkrét összegekről ezúttal sem esett szó, az információ egybevág az Agnelli által elmondottakkal, melyek alapján szinte biztosan kijelenthető, hogy a torinóiak együttesének legmagasabb piaci értékkel bíró futballistája saját elhatározásából fakadóan nem írta alá új szerződését, annak ellenére, hogy korábban arról beszélt, hogy ügynökét, Jorge Antunt mindeddig nem kereste meg a klubvezetés.

Romano ezen felül arról is szót ejtett, hogy Dybala jelenleg egy jobb feltételeket tartalmazó ajánlatra vár, azonban véleménye szerint, ha ez nem érkezik meg kisvártatva, La Joya távozhat az olasz rekordbajnoktól.

"Dybala jelenleg egy jobb ajánlatra vár. Véleményem szerint, ha ezt nem kapja meg júniusig, esetleg júliusig, jövő nyáron távozhat a Juventustól" – szögezte le.

A 2015-ben a Palermo alakulatától igazolt kiválóság helyzete mindenesetre korántsem egyszerű, mivel sorozatos egészségügyi problémái miatt a 2020/21-es szezon első részében mindössze 663 játékperccel rendelkezik csapatában, s a 13 mérkőzésen, melyen lehetőséget kapott, két találat fűződik a nevéhez, annak ellenére, hogy tavaly kiemelkedő teljesítményt nyújtott, melynek köszönhetően kiérdemelte az olasz első osztály legértékesebb játékosának (MVP) járó díjat is.