Paratici: "Dybala ismét meghatározó lesz"

paratici_fabio_1.jpgA Juventus átigazolásokért felelős igazgatója, Fabio Paratici még a tegnapi mérkőzés előtt adott nyilatkozatot a csapat néhány ügyével kapcsolatban, s természetesen ismételten szóba hozta az utóbbi időben viták és találgatások kereszttüzében lévő Paulo Dybala helyzetét. Elmondása szerint az argentin játékost érő kritikák alább fognak hagyni, melyre a meccs is jó alkalom lehet, és bízik benne, hogy hamarosan pont kerül a futballistát sújtó problémák végére is.

Ennek ellenére a Cristiano Ronaldo nélkül felálló Bianconeri nem tudott nyerni a Benevento otthonában, Dybala pedig, bár a statisztikák szerint nem teljesített rosszul, két nagy lehetőséget is kihagyott, valamint, bár Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci hiányában ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot, nem tudott vezére lenni az együttesnek.

Bár a Zebrák tízese jelenleg nincsen jó formában az őt terhelő sorozatos egészségügyi problémák miatt, a sportvezető hisz benne, hogy hamarosan ismét meghatározó lehet Torinóban, és fontos alkotóeleme lesz a csapatnak, ahogy tette azt szinte minden eddigi, fekete-fehérben eltöltött idényében.

"Nagyon nyugodtak vagyunk Dybala kapcsán. Ez az ügy hasonló ahhoz, mint amin tavaly de Ligtnek kellett keresztülmennie, mikor szinte mindenki őt kritizálta a pillanatnyi rossz teljesítménye miatt" – jelentette ki a Sky Sport Italia kérdésére.

"Tudjuk, hogy Dybala milyen nagy játékos és milyen nagyszerű ember. Nagyon reálisan látja saját magát, és idővel ismét az a meghatározó játékos lesz, aki mindig is volt. Sokat fog jelenteni nekünk a későbbiekben."

Dybalának eddigi tíz idénybeli fellépése során egy gólja van, melyet a Ferencváros csapata ellen szerzett a Bajnokok Ligája harmadik játéknapjának 4-1-re megnyert budapesti összecsapásán.