Cvjetković: "Mariót bántja az elválás"

mario_mandzukic_juventus_v_monaco_uefa_champions_zujwh48oqb4l.jpgA Torinóból tavaly januárban viharos körülmények között távozó Mario Mandžukić játékosügynöke, Ivan Cvjetković egy friss nyilatkozatában arról beszélt, hogy az általa képviselt horvát labdarúgó továbbra is kötődik a Juventus együtteséhez, valamint a csapat szurkolóihoz, azonban mélységesen rosszul esett neki a csaknem egy évvel ezelőtti elválás, ami azt követően valósult meg, hogy Maurizio Sarri 2019 nyarán kijelentette, nem tart idényt a csatár szolgálataira.

Az ügynök azt is elárulta, hogy a Super Mario becenévre hallgató játékos nem kívánta elhagyni az Öreg Hölgyet, azonban a klub erre a lépésre késztette, annak ellenére, hogy a 2018/19-es idényben remekül kiegészítették egymást Cristiano Ronaldóval.

"Ne akarjátok, hogy bármit is mondjak a Juvétól való elválásáról. Mario nem szeretne erről beszélni, és valószínűleg igaza is van, elvégre ő maga azóta sem adott interjút az üggyel kapcsolatban, pontosan amiatt, mert nem szeretne nyilatkozni a témáról" – mondta a Tuttosportnak.

A 2015-ben érkező futballista a tavalyi téli átigazolási időszakban hagyta el a klubot, miután a hatvan esztendős olasz szakvezető a keretbe sem volt hajlandó jelölni őt, majd keresett magának új csapatot a katari Al-Duhail SC együttesének személyében, mellyel viszont később felbontotta szerződését.

Mindennek ellenére a Juventinók többsége továbbra is feltétlenül szereti a horvát támadót, aki a spirito megtestesítőjeként évekig fáradhatatlanul küzdött a csapatért, s rendkívül sok üzenetet küldenek neki, nem feledve szolgálatait.

"Hogy kap-e üzeneteket a csapat szurkolóitól? Rengeteget, és nagyon örül mindegyiknek. Nagyon ragaszkodott a klub rajongóihoz. Talán ők szerették ott a leginkább. Sosem kímélte magát, mikor a pályán volt, ezt pedig észreveszik az emberek, és emlékeznek is rá. Néha nézi a Juve-meccseket, de ennél bővebben nem beszélünk a dologról."

A korábban a Bayern Münchenben és az Atlético Madridban is játszó csatár kapcsán sokszor felmerül az Olaszországba való visszatérés, azonban menedzsere ennek kapcsán nem tudott új információkat mondani.

"Mario nagyon komolyan edz, mint mindig. Jelenleg Zágrábban dolgozik, és 100%-ban készen áll. Várja a lehetőséget, és egy olyan csapatot, amely nagyon szeretné őt. Úgy véli, ismét meghatározó lehet.

Néhány ajánlatot már elutasított, mert nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy valóban szerződtetni szeretnék-e. Hamis pletykák is napvilágra kerültek, olyan csapatokról, melyek sosem érdeklődtek iránta.

Nem tudom, hogy fog-e még valaha Olaszországban futballozni. Ő a Premier League-be született, de sosem volt lehetősége ott játszani. 200%-osan felkészült mindenre" – zárta szavait az ügynök.