Újraindulhatnak a tárgyalások Dybalával

dybala-juventus_1wyzw7plw9lwx1sf3qx5i1l04w.jpgA Tuttojuve értesülései szerint a Juventus és Paulo Dybala 2021 elején ismét megkezdik a tárgylásokat az argentin futballista szerződéshosszabbítási ügyével kapcsolatban, így tehát hosszú idő után pont kerülhetne a Bianconeri szurkolóit régóta foglalkoztató kérdéskör végére.

Habár a Zebrák tízese jelenleg közel sincs jó formában, a klubnak feltett szándéka megtartani egyik legnagyobb értékét, amit Pavel Nedved és Fabio Paratici is többször kihangsúlyoztak az utóbbi hónapokban. A csapat nyáron kinevezett vezetőedzője, Andrea Pirlo ezzel párhuzamosan folyamatosan keresi a játékos együttesbe való beillesztésének lehetőségét, melyet a Juventus klubvezetése is szorgalmaz.

Bár a Dybala stábjával való tárgyalásokat a gazdasági helyzetből kifolyólag egyelőre félretették, a vezetőség a La Srtampa információi alapján mindenképp úgy tervezi, hogy a következő év első hónapjaiban folytatják a tavalyi év legjobb Serie A-játékosának ügynökével, Jorge Antunnal korábban zajló megbeszéléseket, s új szerződést kötnek a labdarúgóval.

Sajtóhírek szerint a csapatot 2015 óta szolgáló futballista továbbra is kitart amellett, hogy a továbbiakban 15 millió eurót szeretne keresni a fekete-fehér alakulatnál, miközben az eddigi legjobb ajánlat 10 millió eurót adna neki, ebből kifolyólag a megegyezés korántsem lesz annyira gördülékeny, mint ahogy azt előzetesen tervezték.

A lap azt állítja, ha a felek a továbbiakban sem tudnak megegyezésre jutni, La Joya felkerülhet az átigazolási piacra, hiszen ez lesz az utolsó alkalom arra, hogy játékjogát bizonyos pénzösszegért cserébe lehetne eladni, mielőtt 2022. június 30-án lejárna jelenlegi kontraktusa.

A 27 éves futballistának ez a hatodik szezonja Torinóban, miután a Palermo együtteséből Észak-Olaszországba igazolt, azóta pedig minden sorozatot figyelembe véve 236 mérkőzésen ölthette magára a zebracsíkos mezt, melyeken 96 gólt szerzett és 38 gólpasszt osztott ki.