Tebas: "CR7 nem javított a Serie A színvonalán"

7ce54c1b639c4e4a9df80b9bfe6aea55.jpgA La Liga elnöke, Javier Tebas napokban adott nyilatkozatában kijelentette, hogy véleménye szerint a Real Madridtól 2018 nyarán a Juventushoz igazoló, ezzel pedig az egész spanyol bajnokságnak presztízsveszteséget okozó Cristiano Ronaldo nem javított a Serie A színvonalán, míg az Ibériai pontvadászat nem romlott ezzel párhuzamosan. 

Tebas a Marca kérésére beszélt a liga talán két legnagyobb jelenlegi sztárjának, Lionel Messinek és Sergio Ramosnak mostanság állandóan pletykált távozásáról is, azonban szerinte az ő elmenetelük sem járna visszafordíthatatlan következményekkel. 

"Nyilvánvalóan nem szeretném, hogy eligazoljanak a La Ligából, azonban ha ez megtörténne, mindannyiunknak többet kellene nyújtanunk a továbbiakban, hogy ne ereszkedjen le a bajnokság színvonala.

Cristiano Ronaldo elment, ahogy arra néhány gyűlölködő is emlékeztetett a Twitteren. Mindazonáltal biztosíthatom önöket arról, hogy ezzel semmi sem változott. Hogy őszinte legyek, szerintem a Serie A nem sokat javult az odaigazolása óta, alig vették észre a jelenlétét. 

Neymar is elment a PSG-be, de attól a Ligue 1 még mindig csak a Ligue 1 maradt. A La Liga-márka, valamint a nagy klubok, melyek részét képezik, mindig az egyes játékosok fölött állnak, függetlenül attól, hogy ki mennyire tehetséges, és mennyit jelent a csapatnak" –zárta szavait Tebas.