Anthony Martialt felajánlották a Juventus számára

martial.jpgBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

A Sky Sport értesülései szerint a nyáron szabadon igazolhatóvá váló Anthony Martial játékjogát felajánlották a Juventus számára, akik lemaradva Felipe Andersonról, egy valós opciót látnak a jelenleg a Manchester United szélsőjében. A kapcsolatfelvétel megtörtént a felek között.

Giovanni Albanese információi szerint a Juventus edzéseiről szerzett adatok alapján Tiago Djalo nehezen alkalmazkodik az olasz bajnokság jelentette kihívásokhoz.

Albanese értesülései szerint Alvaro Morata neve továbbra is csábító a Juventus berkein belül, nem utolsó sorban arra alapozva, hogy a spanyol játékos valószínűleg soha nem utasítaná el a visszatérés lehetőségét.

Albanese a Juventus nyári célpontjairól további értesüléseket osztott meg, úgy tudja, hogy a Bianconeri a mercato során mindenképp szerződtetni szeretne egy szélsőt. A két név, akik a klub listáján előkelő helyet foglalnak el Mason Greenwood és Edon Zhegrova.

Albanese információkat is megosztott a hétvégi, Cagliari elleni meccs kapcsán is, úgy értesült, hogy Moise Kean és Arek Milik is valószínűleg kihagyni kényszerülnek a szárdok elleni mérkőzést.

Giovanni Albanese Djalo kapcsán megosztott információin túl Nicoló Schira is jelentkezett hírrel a portugál védő kapcsán, melyek szerint a Genoa érdeklődést mutat a játékos iránt. A Juventus a következő hetekben dönt majd ez ügyben, és egy 12 hónapos kölcsön szerződés nagyon is lehetséges opció, támogatva a játékos sérüléséből való felépülését is, elvégre több, mint egy éve nem lépett pályára.

Matteo Moratto értesülései szerint a Juventus és a Genoa közötti megbeszélések nem pusztán Djalóra terjedtek ki, hanem szóba került Albert Gudmundsson neve is. A játékost a Bianconeri igazgatója, Cristiano Giuntoli nagyra értékeli, és az esetleges üzletbe a Juventus hajlandó lenne játékost, játékosokat is beszámítani, hogy csökkenthessék a végső átigazolási díjat.

A Relevo információi szerint az Atletico Madrid érdeklődik a Juventus nyártól szabadon igazolható brazil védőja, Alex Sandro iránt.

Alfredo Pedulla értesülései szerint Mattia Zaccagni a Juventus érdeklődése ellenére mégis hosszabbíthat a Lazio együttesével.

Joao Santos (Jorginho ügynöke): "A Juventus? Véleményem szerint nincs szükségük egy olyan játékosra, mint Jorginho, ha Giuntolinak azonban mégis szüksége lenne egy ilyen középpályásra, mint Jorginho, akkor megkereshet engem".

Fabio Capello: "Giuntolinak 4 minőségi játékost kell szerződtetnie a nyáron ahhoz, hogy a következő szezonban méltó kihívója lehessen a Juventus az Internek a Scudettóért folyó harcban".