Danilo: "Jó úton járunk"

danilo_pc_before_barca.pngA Zebrák utóbbi időben belső védőt játszó brazil futballistája, Danilo a mestert elkísérő játékosként adott nyilatkozatot a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán, melyben elmondta, hogy jól érzi magát Andrea Pirlo rendszerében, és úgy gondolja, hogy a csapat jó úton jár, ez pedig különös fontossággal bírhat a gránátvörös-kékek elleni összecsapást megelőzően. 

"Jól érzem magam ebben a játékrendszerben. Gyakran van nálunk a labda, ezért pedig nem szembesülünk sok nehézséggel.

Nem tudok sokat beszélni a találkozóról, azonban készen állok arra, hogy mindent megtegyek. Gyorsan kell mozognunk, és koncentráltnak kell lennünk. Jó úton járunk."

Danilo, akinek a Real Madrid játékosaként 2015 és 2017 között volt szerencséje játszani a La Ligában, alig várja a spanyol óriások elleni meccset, és véleménye szerint a Juventus sikerrel tudja venni az akadályt legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo hiányában is. 

"Ezek a lehető legjobb mérkőzések" –jelentette ki a futballista. "Mindenképpen nyerni szeretnénk, ezért rendkívül fonos, hogy összpontosítani tudjunk a játék során."

Bár a klubnál sokáig reménykedtek abban, hogy Cristiano Ronaldo vállalhatja a játékot a Barcelona ellen, tegnap este biztossá vált, hogy a portugál sztár kénytelen kihagyni a mérkőzést, mivel ismét pozitív koronavírus-tesztet produkált. 

Bármelyik csapatnak hiányozna egy olyan játékos, mint Cristiano, de minden futballistánk irányába megvan a kellő bizalmunk. Sok olyan emberrel rendelkezünk, akik szeretnének jól teljesíteni, és segíteni akarnak bennünket egy nagyszerű mérkőzés során" –szögezte le az Öreg Hölgyhöz 2019 nyarán igazoló, az utóbbi hetekben pedig kiválóan futballozó Danilo.