Mercato-hírek (október 04.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett csapatunk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, illetve játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Ebben kíván segítséget nyújtani rendszeres, nap végi hírösszefoglalónk, JuventusFanatikus Kolléga szerkesztésében. Következzenek tehát 2020. október 4.-énak legfontosabb hírei.

A mai nap szerencsére voltak komolyabb történések, annak ellenére, hogy  olyan hivatalos bejelentés nem történt, ami a Juventust érintette volna. Az alábbi híreket már nem kell pletykaként kezelni, sőt... Lássuk hát, hogy a három legmegbízhatóbb újságíró milyen újdonságokkal is szolgáltak a nagyérdeműnek. A következőkben Fabrizio Romano, Gianluca Di Marzio és Romeo Agresti híreit olvashatjátok.

  • Federico Chiesa átigazolásán dolgoznak nagyban a felek, Di Marzio szerint már meg is van, hogy milyen formában fog Torinóba érkezni az olasz szélső. Két éves kölcsön keretein belül lesz Juve-játékos, az első évért 2, a másodikért pedig 8 millió eurót fog fizetni az Öreg Hölgy. A vásárlási opció akkor fog kötelezővé válni, ha a Juve az első négyben végez, Chiesa a meccsek 60%-án pályára lép úgy, hogy minimum 30 percet játszik, vagy lő tíz gólt és kioszt tíz gólpasszt. Először a Fiorentinának meg kell hosszabbítani a játékos szerződését, ugyanis lejárna, mire vége lenne a kölcsönnek.
  • Douglas Costa visszatér a Bayern Münchenhez egy évre, a Bianconeri mindössze csak egy kisebb összeget fog kapni a kölcsönért, semmi opciót nem fog tartalmazni a szerződés.
  • Mattia De Sciglio a Lyonhoz fog szerződni, ő is csak kölcsön, egy évre, opció nélkül.
  • Moise Kean a PSG játékosa lesz, az Everton is csak ideiglenesen adja oda a franciáknak az olasz csatárt.