FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 27.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 27-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus erős érdeklődést mutat Teun Koopmeiners iránt, ami miatt a hollandot mindenképpen potenciális igazolásként kell számon tartani a nyárra nézve. Cristiano Giuntoli már tavaly nyáron is meg akarta szerezi őt. 
  • Fabrizio Romano: A Bianconeri éles szemmel figyeli Georgiy Sudakovot, akinek környezetével továbbra is jó kapcsolatot tart fenn. A torinóiak töretlenül érdeklődnek az ukrán szélső iránt, s könnyen lehet, hogy a nyáron lépéseket is tesznek majd érte. 
  • Fabrizio Romano:  Az Öreg Hölgy képviselő optimisták Adrien Rabiot-val kapcsolatban, aki álláspontjuk szerint nyitott lehet szerződésének meghosszabbítására. 
  • Fabrizio Romano: Mivel Kenan Yıldız még ősszel kiterjesztette kontraktusát, vele kapcsolatban egyelőre nem sürgős egy új megállapodás megkötése. A török reménység szerződésének kiterjesztése idővel mindenképpen prioritás lesz, ám az egyeztetések valószínűleg csak februárban kezdődnek majd el. 
  • Gianluca Di Marzio: A Manchester United komolyan érdeklődik Gleison Bremer iránt. Nem tudni, hogy a Juventusnak szándékában áll-e a brazil értékesítése, ám a Vörös Ördögök hosszú ideje figyelik a védőt, a nyáron pedig megpróbálkozhatnak szerződtetésével. 
  • Romeo Agresti: Luigi Cherubini a napokban sikeresen átesett térdműtétjén, ami miatt néhány héttel ezelőtt nem tudott a Juventushoz igazolni. A fiatal szélső hamarosan szerződést fog hosszabbítani az AS Romával. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 27-én, 00:00-kor.