FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 25-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid 500 ezer eurót fog fizetni a Juventusnak Moise Kean kölcsönvételéért. A játékos fizetését a spanyol klub állja majd, akik az előttünk álló napokban zárják le az olasz leigazolását. 
  • Romeo Agresti: Moise Keant egy lépés választja el az Atlético Madridhoz való csatlakozásról, akik nagyjából 500 ezer eurót fizetnek majd a kölcsönért. A labdarúgó vasárnap este, vagy hétfőn reggel repül Spanyolországba, ahol átesik majd a szükséges orvosi vizsgálatokon, s megköti szerződését a klubbal. 
  • Romeo Agresti: Egyelőre nincs jele annak, hogy a Juventus további játékosokat igazolna a télen, azonban nem zárható ki, hogy az Öreg Hölgy végül mégis szerződtet valakit, ami miatt az átigazolási híreket a mercato végéig figyelni kell. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri még a szezon vége előtt szeretné meghosszabbítani Kenan Yıldız szerződését. A klub bízik benne, hogy hamarosan sikerül új megállapodást kötnie a török reménységgel, aki jelenlegi, 2027-ig szóló kontraktusát további egy, vagy két évvel terjesztheti ki. 
  • César Luis Merlo: Az Öreg Hölgy nagyon közel áll a Boca Juniors ifjúsági csapatában játszó Francisco Barido megszerzéséhez. A mindössze tizenöt esztendős tehetség életkora miatt nem tud új szerződést kötni az argentin klubbal, ekképp pedig ingyen csatlakozhat a torinóiakhoz, miután családja beleegyezett az átigazolásba. 
  • Budućnost Podgorica mestere, Mladen Milinković: "Miután Vasilije Adžić visszatért Olaszországból, alkalmam nyílt kicsit beszélgetni vele benyomásairól, ő pedig rendkívül jó tapasztalatokkal utazott haza, s elégedettségét fejezte ki az ott töltött három nap miatt. Februárban ismét Torinóba utazik majd, hogy véglegesítse szerződését a Juventusszal, majd pedig aláírja a megállapodást a klubbal. Játékosom elmondta, hogy leginkább Vlahovićcsal töltötte az időt az Öreg Hölgynél, akivel sokat beszélgettek, Dušan pedig kifejtette neki, hogy milyen jól érzi magát Olaszországban."

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 25-én, 00:00-kor.