FRISSÍTVE 13:53-kor – Mercato-hírek (január 24.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 24-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Kalvin Phillips kölcsönben a West Ham United játékosa lesz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A Juventus korábbi kiszemeltje egyelőre a szezon végéig teszi át székhelyét Londonba, ám a Kalapácsosoknak vételi opciójuk is lesz rá. 
  • Gianluca Di Marzio: Továbbra is fennáll annak lehetősége, hogy az Öreg Hölgy igazol egy új középpályást a télen, ám eddig egyetlen név sem győzte meg Max Allegrit és Cristiano Giuntolit. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri a nyári mercato során kész lenne 40 millió eurót + bónuszokat ajánlani Teun Koopmeinersért. A torinóiak a januári átigazolási ablak végét követően megpróbálnak majd megállapodást kötni az Atalantával, annak érdekében, hogy a bergamóiak nekik adják el a hollandot, amint a kérdés aktuálissá válik. 
  • Nicolò Schira: Három Serie A-klub is érdeklődést mutatott Fabio Miretti kölcsönvétele iránt, azonban a Juve mindeddig nem volt nyitott a középpályás eladására. 
  • Sky Sport Deutschland: Pierre-Emile Højbjerg továbbra is egy konkrét lehetőség a Juventus számára. A Tottenham Hotspur hajlandó lenne megválni a középpályástól egy kölcsön + vételi opciós konstrukcióval a téli mercato utolsó napjaiban. 
  • A Frosinone sportigazgatója, Guido Angelozzi: "Matías Soulé iránt hosszú hetekig érdeklődtek bizonyos spanyol, angol, valamint francia együttesek. Ezen klubok képviselői többször is megtekintették játékát, ami megmutatja, hogy milyen nagyra becsülik őt."

 13:53

  • Gianluca Di Marzio: Moise Kean hétfőn esik majd át az orvosi vizsgálatokon az Atlético Madrid csapatánál. Az olasz nem fogja meghosszabbítani szerződését a Juventusszal, akik csak a kölcsönszerződés lejárta és az Európa-bajnokság vége után tárgyalnak majd a 2025-ben kifutó kontraktusról. 
  • Gianluca Di Marzio: A napokban az Atlético Madrid is érdeklődött Højbjerg iránt, ám a Tottenham úgy döntött, hogy nem adja el a dán labdarúgót. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 24-én, 13:53-kor.