FRISSÍTVE 11:26-kor – Mercato-hírek (január 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 19-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid szeretné eladni Ángel Correát a télen, aki iránt legfőképpen az Al-Ittihad mutat érdeklődést. Amennyiben az argentin távozna, a spanyol klub Moise Keant igazolná le a helyére, akinek kölcsönvételéről már megállapodást kötött a Juventusszal. Az olasz némi transzferdíjért cserébe csatlakozna a madridi együtteshez, ám mindez Correa távozásától függ. 
  • Gianluca Di Marzio: Kean készen áll az Atlétihez való csatlakozásra, ahová kölcsönben távozna. A Juve jóváhagyta az átigazolást, ám a felek között még meg kell határozni a végső részleteket. A támadó nem fogja meghosszabbítani szerződését a Bianconerivel, jelenlegi, 2025-ig tartó megállapodásáról pedig a nyári Európa-bajnokságot követően fog tárgyalni a fekete-fehérekkel. 
  • Romeo Agresti: Az elmúlt órákban folytatódott a párbeszéd Moise Kean ügynökei és az Atlético Madrid képviselői között. A spanyol klub élénk érdeklődést mutat az olasz iránt, ám mielőtt konkrét lépéseket tenne érte, el kell adnia egy támadót. A Keant figyelő olasz klubok továbbra is lehetőséget jelentenek, ám egyelőre a Matracosok számítanak fő opciónak. 
  • Nicolò Schira + Sky Sport Italia: Tiago Djalò a jövő hét elején esik majd át az orvosi vizsgálatokon. A portugál 2028-ig fog aláírni az Öreg Hölgyhöz. 
  • HIVATALOS: A Juventus és az Udinese felbontották Marley Aké kölcsönszerződését, aki az évad során mindössze egyetlen találkozón kapott lehetőséget a Zebretténél. A francia szélső a svájci Yverdon gárdájához kerül egy újabb kölcsön keretében. 
  • HIVATALOS: A Next Gen kapusa, Gian Marco Crespi a Spezia alakulatához igazolt. A futballista 2026-ig kötött szerződést a másodosztályú klubbal. 

11:26

  • Fabrizio Romano: Moise Kean már beleegyezett az Atlético Madridhoz való csatlakozásba, ám jelenleg minden azon múlik, hogy Ángel Correa távozik-e a spanyoloktól. A Matracosok tárgyalásokat folytatnak az Al-Ittihaddal az argentin átigazolásáról, ugyanakkor jelen állás szerint még nem kötöttek megállapodást. Kean mindenképpen csak egy sima, fél éves kölcsönben szerződne a madridi alakulathoz. 
  • Romeo Agresti: A Juve és az Atléti lényegében megállapodtak Kean fél éves, sima kölcsönszerződéséről, ahhoz viszont, hogy a művelet valósággá váljon, Correának el kell hagynia a spanyol fővárost. 
  • Romeo Agresti: Tiago Djalò a jövő hét elején esik majd át az orvosi vizsgálatokon Torinóban. 
  • Alfredo Pedullà: Nem valószínű, hogy a Juve új támadót igazol Kean távozásakor, mivel Allegri és a vezetőség elégedett a kerettel, Kenan Yıldız egyre jobb formája pedig nem is tesz szükségessé egy ilyen jellegű beruházást. 
  • Alfredo Pedullà: Federico Bernardeschi néhány nappal ezelőtt felajánlotta magát az Öreg Hölgynek, lévén, hogy kiváló viszonyban áll Allegrivel, s szívesen visszatérne Torinóba. A klub ugyanakkor egyelőre nem nyitott a szélső ismételt szerződtetésére. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 19-én, 11:26-kor.