FRISSÍTVE 12:00-kor – Mercato-hírek (január 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 10-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Romeo Agresti: Jelentősen megnőtt annak esélye, hogy Moise Kean januárban kölcsönben távozik a Juventustól. A Monza és a Fiorentina élénken érdeklődik az olasz támadó iránt. Előbbi klub júniusig venné kölcsön a csatárt, míg a Violák a következő órákban veszik majd fel a kapcsolatot az Öreg Hölggyel. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri hajlandó belemenni Kean fizetésemelésébe, melynek alapján a játékos 3 millió eurót keresne, majd kölcsönben távozna a szezon hátralévő részében. 
  • Romeo Agresti: A Salernitana szerette volna kölcsönvenni Hans Nicolussi Cavigliát, ám a Juve elutasította az ajánlatot. 
  • Sky Sport Italia: Ha Kean kölcsönben távozik a téli mercato során, a Juventus 2028-ig meghosszabbíthatja a labdarúgó szerződését. Az olasz jelenlegi kontaktusa 2025-ben járna le. 

 12:00

  • Fabrizio Romano + Matteo Moretto: A Juventus 20%-os részesedést fog kapni Radu Drăgușin eladásából, ami nagyjából 5-6 millió eurót jelent majd a klub számára. A torinóiak Tiago Djalò megszerzésére fogják fordítani az összeget, akit 3,5 millió euróért + bónuszokért fognak leigazolni. Az orvosi vizsgálatokra a jövő hét folyamán kerülhet sor. 
  • Gianluca Di Marzio: Djalò a jövő héten esik majd át az orvosin. Az üzlet végső mérlege: 3,5 millió eurónyi azonnali transzferdíj, mely további 3,5 millió eurónyi bónuszokkal növekedhet, valamint 10%-os részesedés a Lille számára egy jövőbeli eladásból. 
  • Romeo Agresti: A Juventus hamarosan lezárja Luigi Cherubini átigazolási ügyletét. Az AS Romától érkező fiatal a Next Gennél fog lehetőséget kapni. 
  • Romeo Agresti: Luis Hasa egyre közelebb kerül ahhoz, hogy meghosszabbítsa szerződését a Bianconerivel. 
  • Nicolò Schira: Moise Kean még nem döntötte el, hogy távozik-e a Juventustól, vagy inkább a klubnál marad. A Zebrák szívesen kölcsönadnák a játékost a Monzának, ám  az ötlet nem igazán tetszik a csatárnak, aki inkább a Fiorentinát preferálná a piros-fehérekkel szemben, s külföldi opciókat is fontolgat. A fekete-fehérek biztosan kiterjesztenék az olasz kontraktusát, mielőtt kölcsönbe küldenék őt. 
  • Sky Sport Italia: Manu Koné elutasította a Napoli megkeresését, mivel szívesebben csatlakozna a Juventushoz a nyáron. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 10-én, 12:00-kor.