FRISSÍTVE 13:38-kor – Mercato-hírek (január 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 9-ének legfontosabb hírei.

00:10

  • Fabrizio Romano: A Juventus egyre közelebb kerül Tiago Djalò szerződtetéséhez. A portugál középhátvéd nemrég zöld utat adott a Bianconerihez való csatlakozásnak. Az üzlet a végső szakaszban van, s már csupán néhány részlet hiányzik annak lezárásához. A labdarúgó egy 2028-ig tartó kontraktust ír alá az Öreg Hölggyel, miközben a Lille 3,5 millió eurót + bónuszokat kap majd érte, s egy esetleges jövőbeli eladásból származó bevétel 10%-a is őket fogja illetni. 
  • Fabrizio Romano: Dean Huijsen még azelőtt aláírta a Juventusszal való, 2028-ig szóló szerződéshosszabbításra vonatkozó dokumentumokat, hogy csatlakozott volna az AS Romához. A holland júniusban fog visszatérni a torinóiakhoz. 
  • Gianluca Di Marzio: Tiago Djalò még az Inter érdeklődésének ellenére is igent mondott a Juventusnak. A játékos és a klub most a végső feltételekről tárgyalnak, miközben a Lille-t 10%-os részesedés illeti majd egy jövőbeli eladásból. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve továbbra is kölcsönadná Moise Keant, aki iránt leginkább az AC Monza mutat érdeklődést. A klub vezérigazgatója, Adriano Galliani a minap együtt ebédelt a Bianconeri illetékeseivel, mellettük azonban a Fiorentina is felméri a csatár megszerzésére vonatkozó lehetőségeket. Maga Kean még egyik alakulatnak sem adott zöld utat. 
  • Romeo Agresti: A Juventusnak már csak néhány részletet kell tisztáznia Djalò szerződtetéséhez. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy folyamatosan gyűjt i az információkat Felipe Anderson helyzetéről, aki szabadügynökké válhat a nyáron. 
  • Romeo Agresti: A Zebrák készek tárgyalásokat kezdeni Weston McKennie-vel a játékos hosszabbításának érdekében. 
  • Nicolò Schira: Tiago Djalò egyetlen lépésre áll attól, hogy fekete-fehérbe öltözzön. 
  • Nicolò Schira: Luigi Cherubini szerdán, vagy csütörtökön érkezik meg a Continassára, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Romától eligazoló fiatal szélső 2027-ig köt majd szerződést a Juventusszal, s a Next Gennél fog szerepelni. 
  • Nicolò Schira: A legutóbbi pletykák ellenére nem folynak megbeszélések a Juventus és az Arsenal között Dušan Vlahovićról, lévén, hogy a Zebrák nem akarják eladni a szerbet. A klub nemrég szerződéshosszabbítása ajánlatot tett a támadónak, mely több évre osztaná el a játékos idén nyártól 12 millió euróssá váló fizetését. 
  • Maurizio Scanavino, a Juve vezérigazgatója: "Hogy Moise Kean távozik-e? Nem tudok új hírekkel szolgálni azokhoz képest, amit Cristiano Giuntoli és Max Allegri a napokban elmondtak. Pillanatnyilag sem a bejövő-, sem pedig a kimenő oldalon nem tervezünk mozgásokat."

 13:23

  • Gianluca Di Marzio: A Napoli le akarja igazolni a Borussia Mönchegladbach középpályását, Manu Konét. A huszonkét esztendős franciát a Juventus is figyeli, ám a torinóiak inkább a nyáron szerződtetnék őt, ami egyébként jobban tetszene a német klubnak is, hiszen alapvetően nem szívesen engednék el a játékost most januárban. Az Atlético Madrid ugyancsak érdeklődik a futballista iránt. 
  • Nicolò Schira: A Palermo elvi megállapodást kötött a Juventusszal Filippo Ranocchia végleges szerződtetéséről, aki jelenleg kölcsönben az Empoli sorait erősíti. A szicíliai klub most a fiatal olasz meggyőzésén dolgozik, mivel a labdarúgó még nem egyezett bele abba, hogy a Serie B-ben futballozzon. 
  • Nicolò Schira: A Bianconeri tárgyalásokat kezdett Samuel Iling-Junior szerződésének 2028-ig való meghosszabbításáról. 
  • Gianluigi Longari: A Monza és a Sassuolo is figyeli Iling-Juniort, ám az Öreg Hölgy még nem döntötte el, hogy kölcsönadják-e az angolt, vagy sem. 

 13:38

  • Fabrizio Romano: A Juventus ma ismét tárgyalni fog Tiago Djalòval és  a játékos képviselőivel annak érdekében, hogy mielőbb lezárják a megállapodást. A portugál 2028 nyaráig fogja elkötelezni magát a Zebrák mellett. A Lille alakulata 3,5 millió eurót kap majd a transzferért, egy jövőbeli eladásból pedig 10%-nyi részesedés illetheti meg őket. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 9-én, 13:38-kor.