FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 3-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Borussia Dortmund lépéseket tett annak érdekében, hogy leigazolja a korábban a Juve által is kiszemelt Jadon Sanchót a Manchester Unitedtől. A tárgyalások folyamatban vannak, azonban a Vörös Ördögök még nem döntöttek arról, hogy elengedi-e a szélsőt egy sima kölcsönben, míg a német klubnak ez jelenti az egyetlen esélyt a játékos szerződtetésére. Maga Sancho mindenképpen vissza akar térni a sárga-fekete mezes alakulathoz. 
  • Gianluca Di Marzio: A Salernitana érdeklődést mutat Hans Nicolussi Caviglia téli kölcsönvétele iránt. 
  • Gianluca Di Marzio: A Frosinone a mai napon bejelenti Dean Huijsen leigazolását. A holland védő a szezon végéig játszik majd a Kanáriknál. 
  • Nicolò Schira: Folyamatban vannak az egyeztetések Wojciech Szczęsny 2026-ig szóló szerződéshosszabbításáról. A megállapodás várhatóan fizetéscsökkentést is tartalmazna, hasonlóan Daniele Ruganiéhoz. 
  • Nicolò Schira: A Juventus várhatóan igazolni fog egy új támadót a Next Gen kötelékébe. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri igen nagyra tartja az Atalanta nigériai támadóját, Ademola Lookmant, akit a nyáron szerződtetne a csatársor megerősítésének céljából. A két klub között mindeddig nem történt kapcsolatfelvétel, az afrikai labdarúgót pedig a Nice együttese is figyeli. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 3-án, 00:00-kor.