FRISSÍTVE 13:30-kor – Mercato-hírek (január 2.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 2-ának legfontosabb hírei.

  • Fabrizio Romano: Vasilije Adžić január második hetében utazik majd Olaszországba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A montenegrói reménység 2 millió euróért + 1 millió eurónyi, könnyen elérhető bónuszokért cserébe csatlakozik majd a Juventushoz. A transzfer végösszege legfeljebb 5 millió euró lehet, a támadó középpályás pedig júniusban lesz végleg a torinóiak játékosa. 
  • Fabrizio Romano: A Napoli az utóbbi napokban lépéseket tett a korábban a Juve által is figyelt Lazar Samardžić irányába. A délolasz klub egyeztetéseket folytat az Udinesével a szerb leigazolásának érdekében, a megállapodás pedig egyre közelebb van, ugyanakkor a futballista akarata kulcsfontosságú lesz. Samardžić apja a héten Olaszországba utazik, hogy megbeszélje a helyzetet a Zebrette vezetőségével. 
  • Romeo Agresti: Adžić nyáron fog csatlakozni a Bianconerihez, a következő fél évet pedig jelenlegi klubjánál fogja tölteni. A felek között minden tekintetben megszületett a megállapodás. 
  • Nicolò Schira: 2024 első hónapjaiban Federico Chiesa szerződésének meghosszabbítása lesz a Juve fő prioritása. Az olasz mostani kontraktusa 2025-ben jár majd le, a Zebrák pedig szeretnék kiterjeszteni ezt. A szélső kész lenne elfogadni egy rövidebb távú, 2026-ig, vagy 2027-ig tartó megállapodást, a klub pedig a tárgyalások minél gyorsabb lezárására törekszik. 
  • Nicolò Schira: Daniele Rugani egyetlen lépésre van attól, hogy 2026-ig hosszabbítson a Juventusszal. A klub csökkenteni fogja a védő fizetését, azonban szeretnék megtartani őt, annak ellenére, hogy az utóbbi időben több alakulat is érdeklődést mutatott a labdarúgó iránt. 
  • Sky Sport Italia: Max Allegrinek erős kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy Kalvin Phillips és Pierre-Emile Højbjerg képesek lennének-e javítani a középpálya minőségén. A mester nem igazán tartja alkalmasnak a két futballistát arra, hogy szintlépést idézzenek elő a csapat tengelyében, s nem szeretné, ha néhány más, már most is a keretben lévő labdarúgó azért nem kapna elegendő lehetőséget, mert a vezetőség leigazolja a dánt, vagy az angolt.

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 2-án, 13:30-kor.