Adani: "A Juventus jelenleg nem nagycsapat"

adani_2.pngSzeptember közepén a Juventusról még kifejezetten pozitívan nyilatkozott BoboTV egyik állandó vendége és szakértője, Daniele "Lele" Adani, az Atalanta elleni döntetlent követően azonban éles kritikával illette a csapatot, ráadásul Massimiliano Allegribe is erősen beleszállt. Az egykori játékos véleménye szerint a Zebrák jelenleg semmilyen karakterisztikával nem rendelkeznek, mely egy nagycsapatra jellemző lenne. 

"Kedves Juventus-szurkolók, jelenleg egy kiscsapatnak drukkoltok, és nem a keret értéke miatt. Massimiliano Allegri a legtökéletesebb helyzetben lévő ember ebben az országban" – kezdte mondandóját Adani.  "Mert tavaly úgy kapott meg mindent, hogy semmit sem adott, most pedig még többet tesz: ismét úgy kap meg mindent, hogy semmit sem ad, anélkül, hogy erőfeszítéseket tenne, és mindannyiótokat átver. Mert ti mindannyian át vagytok verve.

Mert Allegri elhiteti veletek, hogy a Juvénak Bergamóban az egész meccsen a saját térfelén kell maradnia, és ti elhiszitek. Elhiszitek, mert túl könnyű a végén azt mondani: úgy nézünk ki, mint egy provinciális csapat. Vannak emberek, akik négy éve ezt mondogatják, de ti támadjátok őket, amikor 1-0-ra nyertek. Beszélünk a futballról, és ez zavar titeket, mert amikor 1-0-ra kikaptok ugyanezzel a stílussal, vagy amikor 0-0-t értek, azt mondjátok, hogy utáljátok Allegrit. Négy évvel ezelőtt egyedül voltam ezzel.

Az Avvocato, Gianni Agnelli Ügyvéd Úr képmása áll előttem, és azt mondja: »Kérem, mondja el, mit gondol!«  Az Avvocato soha nem hagyta volna, hogy a bergamói döntetlent sikerként könyveljük el. Azt mondanám Giuntolinak: ötéves megbízatást kaptál, mikor kezded el végre a munkát? A jónak minősített bergamói döntetlen a Juve történetének legnagyobb blamája" – összegzett a véleményvezér.