Fagioli:”Pogba? Nem az én feladatom erről beszélni”

fagioli.jpegA Juventus középpályása, Nicolò Fagioli vendégként vett részt a Gentleman’s Fair Play gáláján a tegnapi nap folyamán, ahol a TuttoMercatoWeb munkatársának állt a rendelkezésére egy rövid interjú keretén belül: „A Lazio elleni mérkőzés nehéz kihívás lesz számunkra, remek futballal rukkoltak elő Nápolyban, ahova két vereség után érkeztek. Teljes erőbedobással készülünk a megmérettetésre, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.”

Milyen érzések kavarognak Pogba kapcsán? „Ezt a nehézséget nem feladatom kommentálni, csak a pályára és a Lazio elleni mérkőzésre koncentrálunk.”

A Scudetto, mint szó gyakran elhangzik az öltözőben? „Nem, az edző azt kérte tőlünk, hogy az első négyet célozzuk meg, azonban jelenleg az a legfontosabb, hogy december 30.-án a lehető legközelebb helyezkedjünk el a negyedik helyezetthez a tabellát tekintve.”

Első gondolatok a válogatott kapcsán és mik a jövőbeni terveid? „A legfőbb álmom egyértelműen az, hogy részt vehessek az Európa Bajnokságon. Az edző nagyon felkészült és valószínűleg nem én vagyok az első és az utolsó sem, aki örömét lelte a tegnap esti győzelem kapcsán, miután a mester egy szemre is tetszetősen játszó Napolival elhódított bajnoki cím után érkezett a válogatott élére.”

A Juventusszal kapcsolatos távlati terveid között szerepel a hosszú távú maradás? „Egyértelműen.”