HERE-WE-GO! – FRISSÍTVE 13:11-kor – Mercato-hírek (augusztus 31.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 30-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Sofyan Amrabat csak és kizárólag a Manchester Unitedhez szeretne igazolni. A Fiorentina továbbra is vár a Vörös Ördögök ajánlatára. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat a tizenhat esztendős lengyel védekező középpályás, Patryk Mazur ügyében. Az U17-es szinten játszó futballista várhatóan a klub utánpótlásához kerül az átigazolási ablak végére. 
  • Gianluca Di Marzio: A Wolverhampton Wanderers nemrég 25 millió eurót ajánlott a Juventus egyik kiszemeltjének számító Habib Diarráért. 
  • Romeo Agresti: Filip Kostić sorsa várhatóan a mercato legvégéig kérdéses marad. A vezetőség kiértékelte a szerb helyzetét, akit nem tartanak érinthetetlennek. A futballista képviselői rendkívül elégedetlenek azzal, hogy pártfogoltjuk még egyetlen percet sem kapott a mostani szezonban. A szélsővel gyakorlatilag bármi megtörténhet, s érdemes emlékezni arra, hogy Zakaria és Arthur tavaly szintén a piac utolsó napján távoztak. 
  • Romeo Agresti: A Juventus még mindig követi Habib Diarrát, ugyanakkor Amrabattal kapcsolatban nincsenek új fejlemények. A klubhoz közel álló források következetesen tagadják, hogy az Öreg Hölgy fontolgatná a marokkói megszerzését. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri már most kész tervekkel rendelkezik a Wojciech Szczęsny utáni időkre: a klub mindig is éles figyelemmel kísérte Marco Carnesecchit, azonban az utánpótláscsapatokhoz közel álló szakemberek nagy elismeréssel tekintenek a Primavera tizennyolc éves szlovák hálóőrére, Jakub Vinarčíkra is. 
  • Alfredo Pedullà: A dolgok jelenlegi állása szerint Filip Kostić maradni fog a Zebráknál. 
  • Nicolò Schira: Marko Pjaca a Rijeka játékosa lesz. A horvát klub hároméves szerződést fog kötni a támadóval, akiért nem fizetnek majd átigazolási összeget a Juventusnak. 
  • Nicolò Schira: A West Ham United élénk érdeklődést mutat Kostić iránt. Az angol klub már tavaly is le akarta igazolni a szélsőt, ám a futballista akkor a Bianconeri ajánlatát választotta. A londoniak még nem intéztek hivatalos megkeresést a torinóiakhoz, akik továbbra is 15 millió eurót kérnének a játékosért. Az AS Roma ugyancsak figyeli Kostić helyzetét, ám ők csak egy kölcsön + kötelező vételi opciós formulát tudnának ajánlani, míg az Öreg Högy végleges transzfert akar. 
  • Nicolò Schira: Moise Kean a Juventusnál szeretne maradni, annak ellenére, hogy számos klub érdeklődik iránta. 

 13:11

  • Fabrizio Romano: Az Union Berlin leigazolja Leonardo Bonuccit a Juventustól, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A középhátvéd egy 1 évre szóló, végleges üzlet keretében lesz a német fővárosi alakulat játékosa, ma pedig a tervek szerint meg is fog érkezni új állomáshelyére. 
  • Gianluca Di Marzio: Bonucci egyetlen lépésre van az Union Berlintől. A futballista egyéves szerződést fog kötni a németekkel, akiknél holnap esik majd át az orvosi vizsgálatokon. 
  • Romeo Agresti: Bonucci még ma este repülőre szállhat, s megérkezhet Berlinbe. 
  • Sky Sport Italia: Bonucci az Union Berlin játékosa lesz. A német klub és a Juventus közösen állják majd az olasz védő fizetését. 
  • Matteo Moretto: Marko Pjaca hamarosan csatlakozik a Rijeka gárdájához. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 31-én, 13:11-kor.