FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 29.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 29-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Romelu Lukaku az AS Roma játékosa lesz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A belga támadó egy sima, 2024 júniusáig tartó kölcsönszerződés keretében csatlakozik a Farkasokhoz, akik valamivel több mint 5 millió eurót fognak fizetni ideiglenes leigazolásáért. A center nagyjából 7,5 millió eurót fog keresni új csapatánál. 
  • Fabrizio Romano + Romeo Agresti: Timothy Castagne hamarosan csatlakozni fog a Fulham alakulatához. A jobbhátvéd nemrég befejezte az orvosi vizsgálatok első felét. Az átigazolási díj meghaladja majd a 13 millió eurót. 
  • Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Kaio Jorge várhatóan még ma a Frosinone labdarúgó lesz, mivel az elmúlt órákban elfogadta az olasz klub ajánlatát. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus megpróbálja legyőzni az Atalantát az Emil Holmért folytatott versenyben. A Spezia nemrég már elfogadta a bergamóiak 8 millió eurós megkeresését, ám a tárgyalások még nem zárultak le, mivel a svéd szívesebben csatlakozna a Bianconerihez. 
  • Sky Sport Italia: Egyelőre nem történtek konkrét fejlemények a Genoa és Leonardo Bonucci között. A következő órákban a helyzet változhat. 
  • Nicolò Schira: Filip Kostić nagyon nem örül annak, hogy gyakorlatilag harmadik számú opció lett Cambiaso és Iling-Junior mögött. Az Öreg Hölgy szívesen eladná a szerbet egy 15 millió körüli összegért, s ha ez megtörténne, valószínűleg igazolnának egy helyettest Timothy Weah mögé. 
  • Nicolò Schira: A Juventus abban reménykedik, hogy a mercato utolsó napjaiban Moise Kean és Filip Kostić kapcsán is új ajánlatok futnak majd be. 
  • Nicolò Schira: Holm szeretne időt nyerni az Atalantával szemben, mivel továbbra is a Zebrákra vár, miközben a La Dea egyébként sem lenne képes lezárni az üzletet, lévén, hogy túl sok szélső védő van a keretükben. 
  • Nicolò Schira: A Juventus Dušan Vlahovićot és Federico Chiesát is levette az átigazolási piacról. A két játékos e pillanattól fogva eladhatatlannak számít. 
  • Nicolò Schira: Bonucci szeretne Olaszországban maradni. A védő első számú választása még mindig a Lazio lenne, ám néhány napja a Genoa is dolgozik a szerződtetésén. 
  • Nicolò Schira: Marko Pjaca több ajánlatot is kapott Törökországból, ugyanakkor nem igazán szeretné elfogadni azokat. 
  • Nicolò Schira: Amennyiben Lazar Samardžić nem hagyja el az Udinesét a következő napokban, jövő nyáron visszakerülhet a Juve radarjára. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 29-én, 00:00-kor.