FRISSÍTVE 13:55-kor – Mercato-hírek (augusztus 28.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 28-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Chelsea és az AS Roma ma újra tárgyalni fognak Romelu Lukaku ügyében. A Farkasok úgy érzik, hogy a következő 24 órában minden érintett féllel megállapodnak majd, mivel 5 millió eurót ajánlottak a londoniaknak a játékos kölcsönvételéért cserébe, míg a belgával már a fizetésről egyezkednek. 
  • Fabrizio Romano: A Fulham egyre közelebb jár ahhoz, hogy leigazolja Timothy Castagne-t a Leicester City.-től. A felek már a végső részletekről tárgyalnak. 
  • Gianluca Di Marzio: A Real Betis szívesen leigazolná Matías Soulét, aki iránt a Frosinone is erős érdeklődést mutat. Az olasz csapat már egyezséget kötött a Juventusszal, s abban bízik, hogy a torinóiak be is tartják majd azt, miközben viszont az argentin fiatal még nem döntötte el, hogy hol kívánja folytatni karrierjét. A mai nap döntő lesz az üzlet szempontjából.
  • Romeo Agresti: Kaio Jorge hamarosan a Frosinone játékosa lehet, annak ellenére, hogy az Udinese Beto közelgő távozása miatt szerette volna megszerezni őt. A brazil egy sima kölcsön keretében válthat klubot. 
  • Romeo Agresti: Soulé esetében hamarosan végső döntés születhet: a Real Betis nagyon erősen reménykedik abban, hogy a labdarúgó őket választja majd, ugyanakkor a Frosinone őt is szeretné leigazolni. 
  • Sky Sport Italia: Leonardo Bonucci várhatóan nem lesz az Union Berlin játékosa, mivel az üzlet felfüggesztésre került. 
  • Nicolò Schira: Filip Kostić egyetlen percet sem játszott a Juventus első két bajnoki meccsén. A szerb futballista a következő napokban elhagyhatja a Bianconerit, mivel több angol és német klub is érdeklődik iránta. 
  • Nicolò Schira: Bonucci nemet mondott az Union Berlinnek, mivel szeretne Olaszországban, lehetőleg Torinóhoz közel maradni, ami miatt a Genoa ideális választás lenne számára. 
  • Giovanni Albanese: Az átigazolási időszak 48 órában új fejleményekre lehet számítani Samuel Iling-Junior kapcsán, aki továbbra is elhagyhatja az Öreg Hölgyet. 
  • A Frosinone elnöke, Maurizio Stirpe: "Soulé és Kaio Jorge fontos célpontok számunkra. Bízunk benne, hogy az erős vetélytársak érdeklődésének dacára is le tudjuk majd igazolni őket."
  • A Frosinone sportigazgatója, Giudò Angelozzi: "Fontos előrelépéseket tettünk Soulé és Kaio Jorge ügyeiben, a következő két napban pedig majd meglátjuk, hogy mindez mire lesz elég. A játékosok fognak döntést hozni arról, hogy vállalják-e a projektünk melletti elköteleződést, s ha ez így lesz, mi nagyon büszkék leszünk."

13:55

  • Gianluca Di Marzio: Soulé igent mondott a Frosinone alakulatának, ahová egy sima kölcsön keretében csatlakozik majd. Az argentin támadó ma várhatóan megérkezik az orvosi vizsgálatokra. 
  • Gianluca Di Marzio: Kaio Jorge még nem mondott igent a Frosinonénak,. 
  • Romeo Agresti: Soulé és Kaio Jorge a Frosinone labdarúgói lesznek egy sima kölcsönügylet által, azonban az Udinese ma reggel ismét bejelentkezett a brazil tehetségért. 
  • A Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali: "Semmi esély nincs arra, hogy Domenico Berardi a Juventushoz igazoljon. Támadónk egy profi játékos, aki kifogástalanul viselkedik, a következő mérkőzésen pedig vissza fog kerülni a csapatunkba, ám azt nem tagadom, hogy a jelenlegi helyzet rendkívül idegesítő."

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 28-án, 13:55-kor.