FRISSÍTVE 01:36-kor – Mercato-hírek (augusztus 27.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 27-ének legfontosabb hírei.

01:36

  • Fabrizio Romano: Az Udinese érdeklődést mutatott Kaio Jorge iránt, aki a szezon végéig kölcsönben távozhat a Juventustól. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak. 
  • Gianluca Di Marzio: A Genoa élénken érdeklődik Leonaro Bonucci leigazolása iránt. 
  • Gianluca Di Marzio: Kaio Jorge és Matías Soulé a Frosinone játékosai lesznek, s hétfőn át is esnek majd az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon. 
  • César Luis Merlo: Soulé iránt a Frosinone és a Feyenoord is érdeklődik. Mindkét klub kölcsönben, vételi opcióval szerződtetné a fiatal argentint. 
  • Sky Sport Italia: Soulé nagyon közel áll ahhoz, hogy a Frosinone játékosa legyen. 
  • Nicolò Schira: Federico Chiesa nemrég három angol klub ajánlatát is visszautasította, mivel mindenképpen maradni akar az Öreg Hölgynél. 
  • Nicolò Schira: Hamarosan új tárgyalási forduló várható a Genoa és Bonucci között. A védő visszautasította az Union Berlinajánlatát, mivel nem volt meggyőződve arról, hogy a Bundesligában szeretne futballozni. 
  • Nicolò Schira: Kaio Jorge iránt az Udinese és a Frosinone is érdeklődik. A Bianconeri hamarosan dönt a brazil sorsáról. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 27-én, 01:36-kor.