FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 26.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 26-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Dušan Vlahović nagy valószínűséggel a Juventusnál marad, a torinóiak pedig nem igazolják le Romelu Lukakut. Azt persze nem tudni, hogy a helyzet változik-e a mercato utolsó napjaiban, ám jelenleg néma csend honol a szerb körül. 
  • Gianluca Di Marzio: Valami történhet Filip Kostić körül az elkövetkezendő hetekben, ám a szerb nem távozna állandó jelleggel. Amennyiben a játékos elhagyná a klubot, a Juve Emil Holm felé fordulna. 
  • Gianluca Di Marzio: A Frosinone egyre közelebb jár Matías Soulé és Kaio Jorge kölcsönben való leigazolásához. Az argentin támadó iránt a holland Fortuna Sittard is érdeklődött, ám az olasz klub előnyben van a versenyben. 
  • Gianluca Di Marzio: Soulé és Kaio Jorge szint biztosan távoznak, azonban az Öreg Hölgy még nem döntött Fabio Miretti és Samuel Iling-Junior sorsáról. A két fiatal ugyancsak elhagyhatja a klubot, előbbi kölcsönben, utóbbi pedig egy végleges ügylet keretein belül távozhat. 
  • Gianluca Di Marzio: Bonyodalmak léptek fel Leonardo Bonucci Union Berlinhez való igazolásával kapcsolatban. A felek hamarosan folytatják a tárgyalásokat, ám nem biztos, hogy a védő a német klub játékosa lesz. 
  • Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: A Bari hamarosan leigazolja Gianluca Frabottát a Juventustól, egy sima kölcsön keretében, mely üzlet bizonyos feltételek teljesülésének esetén kötelező vételi opciót is tartalmazhat majd. 
  • Romeo Agresti: A Fulham túl drágának tartja Moise Keant, s biztosan nem akarja leigazolni a támadót. 
  • Romeo Agresti: Federico Chiesa egyáltalán nem áll közel a Liverpoolhoz, ahol Mohamed Salah nagy valószínűséggel maradni fog. A Juventus az olasz támadóval való közös folytatás esetén mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy meghosszabbítsa a futballista szerződését. 
  • Romeo Agresti: Leo Bonucci és az Union Berlin között még nem köttetett meg az egyezség. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri biztosan nem fog 40 millió eurót fizetni Domenico Berardiért, aki nagy valószínűséggel nem hagyja majd el a Sassuolót. 
  • Romeo Agresti: A torinóiak mindenképpen csökkenteni akarják a hosszabbítás előtt álló Daniele Rugani fizetését, mivel luxusnak tartják, hogy a keret ötödik számú belső védője 3 millió eurót keres. 
  • Nicolò Schira: A Frosinone és a Salernitana is érdeklődik Matías Soulé iránt, míg Kaio Jorge kapcsán nemrég az Udinese kért információkat. Az argentin és a brazil várhatóan a Frosinone labdarúgói lesznek, egy sima kölcsön keretein belül. 
  • Nicolò Schira: Két külföldi klub is érdeklődik Rugani iránt, ám a játékos szeretne a Juventusnál maradni, a klub pedig kész 2026-ig meghosszabbítani a védő fizetését. 
  • Nicolò Schira: Álvaro Morata szívesen visszatérne a Bianconerihez, ám a Zebrák semmiképpen sem akarják kifizetni a spanyol szerződésében lévő, 21 millió eurós kivásárlási záradékot, s így más lehetőségeket keresnek vele kapcsolatban. 
  • Nicolò Schira: Berardi a minap visszatért a Sassuolo edzéseire, mivel a klubvezetés meggyőzte őt arról, hogy az együttesnél kell maradnia. A szélső a hétvégén várhatóan már pályára fog lépni a Napoli ellen, s nem csatlakozik a Juventushoz. 
  • Nicolò Schira: Timothy Castagne nem vár többé az Öreg Hölgyre, s nagy valószínűséggel a Fulhamhez igazol. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 26-án, 00:00-kor.