FRISSÍTVE 08:15-kor – Mercato-hírek (augusztus 18.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 18-ának legfontosabb hírei.

08:15

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus Romelu Lukakut és Domenico Berardit is meg akarja szerezni a mercato utolsó heteiben, mivel a klub és a szakmai stáb úgy véli, hogy a két futballista sokat tudna segíteni a Scudetto megszerzésében. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve nemet mondott a Milannak Moise Kean ügyében, akit a klub nem akar elengedni egy sima kölcsön keretein belül.
  • Gianluca Di Marzio: A Sampdoria lehet a befutó Facundo Gonzálezért, akit egy éves, sima kölcsönben, vételi opció nélkül fognak leigazolni. A Juventus azt akarja, hogy az uruguayi fiatal folyamatos játéklehetőséghez jusson. 
  • Gianluca Di Marzio: A Lazio továbbra sem hozott döntést Leonardo Bonucci leigazolásáról. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Atalanta egyre közeledik az Emil Holmról szóló megállapodás tető alá hozásához. 
  • Alfredo Pedullà: Cristiano Giuntoli a napokban ismét felvette a kapcsolatot Lukaku ügynökével. Az átigazolási ablak végén történhet némi előrelépés az ügyben. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus akarja Berardit, Berardi pedig mindenképpen csatlakozni akar a Zebrákhoz. A játékos azt kérte a Sassuolótól, hogy engedjék el őt. A Bianconeri nagyjából 22-23 millió eurót tudna áldozni az olaszra, mely összeget egy-két újabb eladással elő is tudná teremteni. A tárgyalások hamarosan folytatódni fognak. 
  • Alfredo Pedullà: Kaio Jorge nyitott lenne a Frosinonéhoz való csatlakozásra. A Serie A-ba frissen feljutó alakulat mindenképpen le akarja igazolni a brazilt egy kölcsön keretében. 
  • Alfredo Pedullà: A Frosinone Matías Soulét is meg akarja szerezni. Az argentin iránt a Salernitana is érdeklődik, ám az ő ajánlataikat a Juve eddig visszautasította, mivel inkább egy végleges eladásban gondolkodnának a fiatal támadó kapcsán. 
  • Matteo Moretto: Az Union Berlin előrehaladott tárgyalásokat folytat Bonuccival. 
  • Sky Sport Italia: Dušan Vlahović nem változtatott álláspontján: nem akarja elhagyni a Juventust ezen a nyáron. A szerb támadó kulcsfontosságú játékosnak tartja magát a torinóiaknál, s boldognak érzi magát a klub kötelékében. A Juve eközben továbbra is érdeklődik Lukaku iránt, azonban a belga centerrel való csereüzlet még mindig felfüggesztett állapotban van. 
  • Nicolò Schira: A Frosinone mellett két brazil klub is érdeklődik Kaio Jorge iránt. A Juve legszívesebben egy olasz együttesnek adná kölcsön a dél-amerikai fiatalt, hogy a játékos Serie A-tapasztalatot szerezhessen. 
  • Nicolò Schira: Egyes hírekkel ellentétben a Sassuolo nem tekint célpontként Matías Souléra. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus 40 millió euróra értékeli Moise Keant. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 18-án, 08:15-kor.