FRISSÍTVE 10:05-kor – Mercato-hírek (augusztus 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 6-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus június óta figyeli Thomas Partey helyzetét. A vezetőség nagy kedvelője a ghánai középpályásnak, akiért azonban az Arsenal egy hatalmas, 40 és 45 millió közötti összeget szeretne kapni a nyáron. 
  • Romeo Agresti: Dušan Vlahovićnak a maga részéről nem lenne szíve elhagyni a Juventust, azonban ha a torinóiak és a Chelsea megállapodnának a Romelu Lukakuval való csereügyletről, a szerb meghallgatná a londoniak feltételeit, mivel szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. A Kékekhez közel álló források szerint Mauricio Pochettino szerepe meghatározó lesz, s ha ő nem adja áldását Vlahović leigazolására, akkor az üzlet nem fog megvalósulni. 
  • Romeo Agresti: Facundo González 2028-ig fog szerződést kötni a Bianconerivel, s idényenként 500 ezer eurót fog keresni. A klub várhatóan kölcsönadja majd az uruguayi védőt, akinek leigazolására jelenleg a Salernitanának van a legnagyobb esélye. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy a következő napokban több játékos kapcsán is tárgyalni fog a Salernitanával, akik egyebek mellett Hans Nicolussi Caviglia és Fabio Miretti iránt is érdeklődést mutatnak. A Juve szeretné nyugodt körülmények között kiértékeli a futballisták helyzetét, ám mivel a felek közötti viszony kiváló, bőven lesz idő erre. 
  • Romeo Agresti: Dean Huijsen valószínűleg lehetőséget fog kapni az első csapatnál a következő idényben, mivel a Milan és a Real Madrid ellen lejátszott felkészülési meccseken mutatott érettsége lenyűgözte a stábot. 
  • Romeo Agresti: Augusztus utolsó két hetében gyakorlatilag bármi megtörténhet: a Juventus lehetőségei jobbak lesznek, mivel több klub is keretcsökkentésre törekszik majd, ami jó esély lehet a klub számára. Nagyon valószínű, hogy a Zebrák maguk is ekkor küldenek majd el kölcsönbe néhány fiatalt, akinek több játékpercet szeretnének biztosítani. 
  • Nicolò Schira: Denis Zakaria egyre közelebb kerül az AS Monacóhoz. A minap pozitív videóértekezlet ment végbe a Juve és a francia klub között. 

 10:05

  • Fabrizio Romano: Az AS Monaco abban reménykedik, hogy a jövő héten le tudja zárni Denis Zakaria átigazolási ügyletét, mivel a tárgyalások a játékossal, illetve a Juventusszal is jó irányba haladnak. A megbeszélések hamarosan folytatódni fognak. 
  • Romeo Agresti: Hétfőtől kezdve világosabb lesz a Chelsea és a kulcsszerepet játszó Mauricio Pochettino álláspontja a Vlahović-Lukaku csereügylet tekintetében. A szerb játékos számára jelen pillanatban a londoni klub jelenti az egyetlen lehetséges célállomást, így olyan alakulatok, mint például a Real Madrid, egyelőre szóba sem kerültek. 
  • Nicolò Schira: A Bianconeri ki fogja értékelni a Weston McKennie jövőjét illető kérdéseket. Az amerikai játékos a nyár elején még nem szerepelt a klub terveiben, s el akarták őt adni, azonban a középpályás remekül teljesített a felkészülési időszak meccsein, amivel meggyőzte Max Allegrit. Ennek alapján jelenleg van esély arra, hogy a labdarúgó a következő évadban a keret tagja lesz. 
  • Nicolò Schira: Koni De Winter egyre és egyre közelebb kerül a Genoához: a felek várhatóan a következő két napban találkoznak majd annak érdekében, hogy megvitassák az üzlet feltételeit. A játékos 2028-ig fog aláírni a genovaiakhoz, akik kölcsönben + egy 10 millió eurót érő vételi opció által szerződtethetik őt. 
  • Giovanni Albanese: Wojciech Szczęsny és Alex Sandro gyakorlatilag átadólistára kerültek, mivel az Öreg Hölgy szeretné megvágni a keretre fordítandó bérkiadásokat. A két játékos a klubnál akar maradni, ám ha valaki bejelentkezik értük, távozhatnak. 
  • Giovanni Albanese: Max Allegri egy csatár, valamint egy jó fizikális állapotban lévő, erős középpályás leigazolását kérte a vezetőségtől, ugyanis nem bízik abban, hogy Dušan Vlahović és Paul Pogba egészségesek tudnak maradni az idény döntő részében. 
  • Sky Sport Deutschland: A Bayern München játékosának, Leon Goretzkának neve is felmerülhet  Juventusnál, lévén, hogy a torinóiak egy erős, megbízható középpályást keresnek Allegri számára. 
  • Daniele Longo: A Monaco nagyjából 20 millió eurót fizethet majd Zakariáért, aki kész igent mondani a francia együttesnek. A két csapat között kiváló kapcsolat áll fenn, a transzfer pedig a jövő hét elején zárulhat. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 6-án, 10:05-kor.