FRISSÍTVE 10:39-kor – Mercato-hírek (augusztus 5.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 5-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Chelsea azon dolgozik, hogy egy másik csapatot találjon Romelu Lukakunak a Juventus helyett. Ha ez nem sikerül, a klub a jövő héten megkezdi az egyeztetéseket az Öreg Hölggyel a belga és Dušan Vlahović ügyében. Mauricio Pochettino még nem adott zöld utat a cserének, egy hónappal ezelőtt pedig már elutasította a tervet, ám a Bianconeri ismét nagy erőket mozgósított a transzfer megkötésének érdekében. 
  • Fabrizio Romano + Romeo Agresti: Az Arsenal körülbelül 40-45 millió eurót kérne Thomas Partey játékjogáért. 
  • Gianluca Di Marzio: Fabio Miretti és Hans Nicolussi Caviglia várhatóan távozni fognak a Juventustól. A két olasz középpályás kölcsönben csatlakozik majd a Salernitanához, akik abban bíznak, hogy hétfőig sikerül lezárniuk az üzletet. 
  • Gianluca Di Marzio: Marley Aké jövő héten az Udinese játékosa lesz. 
  • Gianluca Di Marzio: A Sassuolo új egyeztetéseket kezdeményezett a Speziánál Emil Holm ügyében, aki várhatóan a Neroverdihez fog igazolni. 
  • Romeo Agresti: Facundo González hétfőn fog átesni az orvosi vizsgálatokon. 
  • Matteo Moretto: Az FC København lengyel kapusa, Kamil Grabara több klub, egyebek mellett a Juventus érdeklődését is felkeltette. A torinói együttes nemrég információt kért a hálóőrről, aki egyébként remek kapcsolatban áll Wojciech Szczęsny-vel, ekképp pedig a Zebrák könnyedén megszerezhetnék a játékjogát. 
  • Sky Sport Italia: Weston McKennie meggyőzte Max Allegrit az amerikai turné során. A mester jelen pillanatban a keret részeként számol a középpályással, azonban ha a mercato végéig befut érte egy jó ajánlat, a Bianconeri továbbra is eladhatja őt. 
  • Sky Sport Italia: A Genoa és a Juve hamarosan egyezségre juthatnak De Winter tekintetében, aki kölcsönben, 10 millió eurós vételi opcióval csatlakozhat a Grifonihoz, mely opció bizonyos feltételek érvényesülésekor kötelezővé válhat. 
  • Nicolò Schira: Egyes híresztelések dacára továbbra sem futott be hivatalos ajánlat Alex Sandróért, aki készen áll arra, hogy a Juventusnál maradjon. 
  • Nicolò Schira: A Zebrák úgy döntöttek, hogy Andrea Cambasio a keret része lesz a 2023/2024-es évadban, miután a játékos meggyőzte Max Allegrit a felkészülési időszak során. A torinóiak több ajánlatot is visszautasítottak a szélső védőért, aki a hátsó alakzat mindkét oldalán bevethető, s így nagy értéket jelent a rekordbajnok számára. 

 10:39

  • Sky Sport Italia: A Juventus stábja rövid időn belül ki fogja értékeli Facundo Gonzálezt a játékos leigazolását követően. Várhatóan Max Allegri hozza majd meg a döntést arról, hogy a klub kölcsönadja-e az uruguayit, vagy sem. Ha az előbbi opció érvényesül, a Salernitana valószínűbb célpontnak tűnik a védő számára, mint a Sampdoria. 
  • Nicolò Schira: A jövő hét elején várhatóan újabb megbeszélésekre kerül majd sor a Juve és a Chelsea között a Vlahović-Lukaku csereügylet kapcsán. A Bianconeri továbbra is 30-40 millió eurót kérne a szerbért a belga támadó mellett, míg a londoniak egyelőre 25 milliót kínálnak. 
  • Nicolò Schira: Hétfőn a Salernitana és az Öreg Hölgy képviselői megpróbálják lezárni Miretti kölcsönüzletét. A gránátvörös klub a fiatal középpályás mellett Hans Nicolussi Caviglia, továbbá Facundo González iránt is érdeklődést mutat. González és Miretti sima kölcsönben, míg Nicolussi Caviglia kölcsönben, vételi opcióval távozhat. 
  • Nicolò Schira: Luca Pellegrini arra törekszik, hogy minél előbb visszatérjen a Lazio együtteséhez. A balhátvéd nemrég két külföldi csapat ajánlatát is visszautasította, mivel egyedül a Sasokat akarja, akik egy kölcsön + vételi opciós ajánlatot tettek a Bianconerinek. Pellegrini hajlandó belemenni bérének csökkentésébe is, hogy elősegítse a transzfer megvalósulását. 
  • Giovanni Albanese: Dušan Vlahović továbbra is a Juve kilencese szeretne lenni, s maradni akar a torinóiaknál. A Chelsea 40 millió euróra értékeli Lukakut, s 60 millió euróra a szerbet, ezért terveik szerint a belga csatár mellett maximum 20 millió eurót kínálnának fel a Zebráknak. 
  • Giovanni Albanese: Cambiaso várhatóan maradni fog Timothy Weah cseréjeként. 
  • Giovanni Albanese: Elképzelhető, hogy a Juve nem fog új jobbhátvédet igazolni a nyáron, így pedig sem Timothy Castagne, sem pedig Emil Holm nem ölti majd magára a fekete-fehér mezt. 
  • Giovanni Albanese: Paul Pogba augusztus vége felé új ajánlatokat kaphat Szaúd-Arábiából. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 5-én, 10:39-kor.