FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 29.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 29-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • HIVATALOS: A Juventus közös megegyezéssel felbontotta Mohamed Ihattaren szerződését. A holland labdarúgó szabadügynökként távozik a klubtól. 
  • Romeo Agresti: Cristiano Giuntoli ma vissza fog térni Olaszországba, s könnyen lehet, hogy ezt követően Londonba utazik. 
  • Romeo Agresti: A Juventus leigazolta a 2006-os születésű Javi Gil Puch-t a Deportivo Alavés kötelékéből. A fiatal, bal lábas középhátvéd várhatóan a Next Gen csapatához csatlakozik majd. 
  • Matteo Moretto: Franck Kessié kész elhagyni a Barcelonát. A Juventus továbbra is szeretné leigazolni őt, azonban a középpályás számára a Serie A nem jelent elsődleges prioritást, mivel inkább a Premier League-ben képzeli el a jövőjét. 
  • Alfredo Pedullà: Romelu Lukaku mindenképpen el akarja hagyni a Chelsea-t. A belga valószínűleg a Juventusnál szeretné folytatni karrierjét, mivel nemrég minden szaúd-arábiai ajánlatot visszautasított. 
  • Alfredo Pedullà: Luca Pellegrini egyre közelebb kerül az AC Milanhoz. Az olasz balhátvédet a Nice is figyeli, ám ő maga inkább a Rossonerihez csatlakozna, ha már a Lazio a jelek szerint nem tudja szerződtetni őt. 
  • Alfredo Pedullà: Egy angol klub 18 millió eurót ajánlott Samuel Iling-Juniorért. A Bianconeri 25 millió euró alatt semmiképpen sem adná el a szélsőt, akit alapvetően viszont inkább megtartanának. 
  • Alfredo Pedullà: Facundo González valószínűleg kölcsönben egy másik olasz klubhoz kerül majd. 
  • Alfredo Pedullà: A Genoa érdeklődik Koni De Winter iránt, akit kölcsönben, kötelező vételi opcióval igazolhatnak le. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus az európai kupasorozatokból való kizárás miatt arra kényszerülhet, hogy eladjon egy piacképes játékost a keretből. A két fő jelölt e tekintetben Federico Chiesa és Dušan Vlahović lehet. 
  • Sky Sport Italia: Koni De Winter távozhat az Öreg Hölgytől. A belga védő nem lépett pályára az AC Milan elleni felkészülési meccsen, a Genoa és a Frosinone pedig élénken érdeklődik iránta. 
  • Sky Sport Italia: Azzal, hogy az UEFA kizárta a Bianconerit az Európai Konferencia Ligából, a klub átigazolási stratégiája is változni fog. Cristiano Giuntoli hamarosan visszatér Olaszországba, hogy tovább dolgozzon a Zebrák mercatóján. 
  • Nicolò Schira: Facundo González egyre közelebb kerül a Juvéhoz. Az uruguayi tehetség 2028-ig ír majd alá a torinóiakhoz, a Valencia pedig részesedést fog kapni egy esetleges jövőbeli eladás transzferdíjából. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 29-én, 00:00-kor.