FRISSÍTVE 12:54-kor – Mercato-hírek (július 28.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 28-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus közel áll a Valencia B-csapatában játszó uruguayi középhátvéd, Facundo González leigazolásához. A két klub között várhatóan kisvártatva megszületik az elvi egyezség, míg maga a játékos már nyitott a váltásra. 
  • Gianluca Di Marzio: Facundo González nagyon közel áll az Öreg Hölgyhöz, az üzlet a jövő héten lezárulhat. A feleknek még tisztázniuk kell néhány részletet, ugyanakkor a Bianconeri minden tekintetben a kezében tartja a szituációt. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve az elmúlt napokban felvette a kapcsolatot a Monzával Carlos Augusto ügyében. A Zebrák mindenképpen leigazolnák a brazil balhátvédet, amennyiben sikerülne eladniuk egy labdarúgót a védelem, vagy a középpálya bal széléről. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus nyitott meghallgatni a Lazio új ajánlatát Luca Pellegriniért, aki kölcsönben csatlakozhatna a Sasokhoz. 
  • Gianluca Di Marzio: A Genoa és a Frosinone éles szemmel figyelik Koni De Winter helyzetét. A Grifoni jelen pillanatban vezeti a versenyt a belga védőért, akire a Juventusnak visszavásárlási opciója lenne távozásának esetén. 
  • Nicolò Schira: A Juve és a Valencia várhatóan a hétvégén ismét egyeztetni fognak Facundo González ügyében. Az olasz rekordbajnok nemrég két másik itáliai klubot is megelőzött a versenyben, s elvi megállapodásra jutott a futballista ügynökével. 
  • Nicolò Schira: A Salernitana szeretné kölcsönvenni Fabio Mirettit a fekete-fehérektől. A felek jelen állás szerint augusztus elején tárgyalnak majd az ügyről. 
  • Nicolò Schira: A Bayern München valóban erős érdeklődést mutat Wojciech Szczęsny iránt. A német klub a mostani héten már egyeztetett a Juventusszal, valamint a kapus környezetével. 
  • Sky Sport Deutschland: Benjamin Pavard továbbra is a Juve egyik kiszemeltjének számít. A francia jobbhátvéd iránt a Manchester City is érdeklődik. 
  • HIVATALOS: Nicolò Turco hivatalosan is a Red Bull Salzburg labdarúgója lett. Az osztrák klub bónuszokkal együtt 4 millió eurót fizetett a játékosért, a Juventus pedig 20%-os részesedést kapna egy jövőbeli eladásból. 

12:54

  • Fabrizio Romano: A Juventus abban bízik, hogy a hétvégén sikerül lezárni a Facundo González-ügyletet. Jelenleg úgy tűnik, hogy eddigre sikerül majd tető alá hozni a megállapodást a futballista képviselőivel, továbbá a Valenciával. A játékos maga már egyezséget kötött az Öreg Hölggyel, s nagyon szeretne csatlakozni az olasz csapathoz. 
  • Gianluca Di Marzio: Facundo González hétfőn, vagy kedden érkezhet meg Torinóba az orvosi vizsgálatok elvégzésére. A Bianconeri a szerződés végső részleteit tárgyalja a Valenciával, ugyanis a bónuszokkal, valamint a jövőbeli eladásokból származó haszonnal kapcsolatban még maradt némi elintéznivaló. A klub szeretné a felnőtt csapat kötelékében tartani az uruguayit, ám ez azon múlik, hogy kik hagyják el a csapatot a belső védők közül. 
  • Gianluca Di Marzio: Max Allegri a szélső védő posztok megerősítésére koncentrál, ennek szellemében pedig a Juve az elmúlt órákban Carlos Augusto ügyében is felvette a kapcsolatot a Monzával. 
  • Nicolò Schira: Timothy Castagne arra kérte a Leicester City-t, hogy adják el őt a nyár folyamán. A Juventus egy kölcsön + vételi opciós üzlet által szerződtetné a belgát, míg a Rókák 15 millió eurót + vételi kötelezettséget kérnek érte. 
  • Nicolò Schira: Remo Freuler elhagyhatja a Nottingham Forestet, akik egy kölcsönügylet által szabadulnának meg tőle. A Juventus nemrég információt kért a svájci labdarúgóról. 
  • Nicolò Schira: A Frosinone érdeklődést mutat Hans Nicolussi Caviglia és Koni De Winter kölcsönvétele iránt. A Zebrákkal való tárgyalások már folyamatban vannak. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 28-án, 12:54-kor.