FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 27.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 27-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus két éves kölcsönt követően visszakapta Martin Palumbo játékjogát az Udinesétől. A 21 esztendős olasz-norvég középpályás a következő szezonban a Next Gen kötelékében szerepel majd. 
  • Alfredo Pedullà: Luca Pellegrini iránt nem csak a Nice érdeklődik, mivel az AC Milan hosszabb ideje folytat páreszédet a Juventusszal a balhátvéd ügyében. A Rossoneri Theo Hernández cseréjének igazolná le azt olaszt, ám mellette az AS Roma játékosát, Riccardo Calafiorit is figyelik. 
  • Christian Falk: A Bayern München érdeklődik Wojciech Szczęsny iránt, mellette azonban több nevet is figyelnek, példának okáért David de Geát, Bonót, Giorgi Mamardashvilit, David Rayát, Robert Sánchezt, Dominik Kotarskit, vagy éppen Kamil Grabarát. 
  • Tobi Altschäffl: Szczęsny is rajta van a Bayern München kapuslistáján, azonban a Juventus nem szívesen adná el a lengyel hálóőrt ezen a nyáron, így érdeklődés esetén elutasítanák a német klub ajánlatát. 
  • La Gazzetta dello Sport: Cristiano Giuntoli várhatóan látogatást fog tenni az Arsenal és a Barcelona barátságos mérkőzésén, hogy megpróbáljon megállapodni a katalánokkal Franck Kessié ügyében. A középpályás egy 10 és 15 millió összegért cserébe, kölcsönben, vételi opcióval csatlakozhat az Öreg Hölgyhöz. A Blaugranata nyitott az üzlet tető alá hozására, s voltaképpen már csak a játékos beleegyezése hiányzik a transzfer nyélbe ütéséhez. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 27-én, 00:00-kor.