FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 26.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 25-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Az AS Monaco benyújtotta első ajánlatát a Juventusnak Denis Zakaria játékjogáért. A svájci labdarúgó a klub kiemelt célpontjai közé tartozik, mivel a csapat mestere, Adi Hütter jól ismeri a középpályást. A játékos most kiértékeli a lehetőséget, lévén, hogy korábban a West Ham United is érdeklődést mutatott iránta. A labda most Zakaria térfelén pattog. 
  • Alfredo Pedullà: Luca Pellegrini továbbra is szeretne a Laziónál maradni, ám a Sasok halogatják a transzfer lezárását, miközben a Nice alakulata kész lenne belemenni a Juventus által követelt, kölcsönt + 8 millió eurós vételi opciót tartalmazó konstrukcióba. A francia együttes most a balhátvéd beleegyezésére vár. 
  • Nicolò Schira: A Juventus továbbra is nagy erőket mozgósít Franck Kessié leigazolásának érdekében, aki nemrég visszautasította az Al-Ahli megkeresését. 
  • Nicolò Schira: Az AS Monaco és a Red Bull Leipzig éles szemmel figyeli Zakaria helyzetét. 
  • BBC Sport: Zakaria már nem jelent első számú opciót a West Ham számára, ami megmagyarázza, hogy a londoni klub miért nem szeretne egy 20 millió eurót meghaladó összeget költeni a középpályás szerződtetésére. A Kalapácsosok fő kiszemeltje a Chelsea-ben játszó Conor Gallagher lenne, akiért nemrég 40 millió fontot + bónuszokat ajánlottak a Kékeknek, ám a fiatal angol megszerzéséhez legalább 50 millió fontra lenne szükség. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Juve legfőbb feladatának most Zakaria eladása számít, akiért továbbra is tárgyalásokat folytatnak a West Hammel, miközben a Monaco, a Leipzig, illetve a Leverkusen is érdeklődik a játékos iránt. 
  • La Gazzetta dello Sport: Az Öreg Hölgy továbbra is szívesen leigazolná Jesper Lindstrømöt, aki különösen azért keltette fel a klub figyelmét, mert támadó középpályásként képes lenne a tízes poszton játszani, ami több taktikai variációs lehetőséget biztosítana Max Allegrinek. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 26-án, 00:00-kor.