FRISSÍTVE 08:58-kor – Mercato-hírek (július 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 24-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Alessandro Lucci, Leonardo Bonucci ügynöke: "Rengeteg pletykát hallani Leo helyzetéről, azonban neki továbbra is az a legfőbb célja, hogy a Juventus kötelékében maradjon, ahol néhány hónappal ezelőtt még csapatkapitány volt, s hogy kivívja a helyét egy ilyen remek együttesen belül. Bonucci egy világklasszis futballista, az olasz válogatott kapitánya, továbbá egy olyan gárda vezére, mint a Juve. Ha piaci lehetőségek adódnának előttünk, csak és kizárólag az ő szintjének megfelelő opciókat vennénk figyelembe, hogy mindenki számára biztosítani tudjuk a lehető legjobb megoldást."
  • Alfredo Pedullà: A Juventus arra kérte Romelu Lukakut, hogy várjon egy kicsit, ám a klub alapvetően folyamatos kapcsolatban áll a belgával. 
  • Alfredo Pedullà: Az Öreg Hölgy vezetősége egyes középpályások eladása után minden erejével Franck Kessié leigazolására fog törekedni. A Barcelona nyitott a játékos eladására, s arra, hogy elfogadja a torinóiak kölcsön + vételi opcióról szóló javaslatát, bár más klubok is érdeklődnek az elefántcsontparti iránt. 
  • David Bernabeu Reverter: A Barcelona 15 millió eurót kér Kessié játékjogáért, míg a Juve 10+5 millió eurót ajánlott érte. A katalánok abban bíznak, hogy sikerül 12 millió eurót kapniuk a Bianconeritől, melyet 4-6 millió eurónyi bónusszal egészítenének ki. 
  • La Gazzetta dello Sport: Egyre nő az optimizmus Kessié kapcsán. A katalánok és a Zebrák szóban már megegyeztek arról, hogy megpróbálják tető alá hozni a transzfert, egy kölcsön + bizonyos feltételek elérésének esetén kötelezővé váló opció által. 
  • La Gazzetta dello Sport: Jesper Lindstrøm szívesen csatlakozna a fekete-fehérekhez. Az Eintracht Frankfurt jó kapcsolatot ápol a Juventusszal, ám még így sem akar engedni a dánért kifizetendő 35 millió euróból. A Newcastle United ugyancsak figyeli a támadó középpályást. 
  • La Gazzetta dello Sport: Paul Pogba elgondolkodhat a szaúdi klubok ajánlatain, s meglehet, hogy a mérlegelést követően, augusztus végén elfogadja valamelyik megkeresést. 

08:58

  • Alfredo Pedullà: Elképzelhető, hogy a Juve a mercato során igazol egy új támadót. A két fő kiszemelt Romelu Lukaku, valamint Jonathan David. 
  • Nicolò Schira: A Juventus pole-pozícióba került a Kessié leigazolásáért folyó versenyben, mivel a középpályás nemet mondott az iránta érdeklődő szaúdi kluboknak. A Bianconeri kölcsönben, vételi opcióval szerződtetné a játékost, akit Max Allegri és Cristiano Giuntoli is a csapatban akar látni. A tárgyalások már folyamatban vannak a Barcelonával, miközben a sportigazgató a futballista személyes meggyőzésére összpontosít. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 25-én, 08:58-kor.