FRISSÍTVE 09:56-kor – Mercato-hírek (július 24.)

8Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 24-ének legfontosabb hírei.

09:56

  • Gianluca Di Marzio: Max Allegri megtalálta a továbbra is sérült Paul Pogba helyettesét, akinek helyére a Juve várhatóan nem fog új játékost igazolni. A mester Kenan Yıldızt játszatja a francia helyén, a török tehetség pedig eddig remekül bevált mezzalaként. 
  • Alfredo Pedullà: Franck Kessié továbbra is konkrét célpontot jelent a Bianconeri számára. A futballista minden hozzá befutó ajánlatot ki fog értékelni, beleértve a torinóiak megkeresését is. Cristiano Giuntoli rajta van az ügyön, s megbeszéléseket folytat a Barcelonával, valamint az afrikai középpályás stábjával is. 
  • Alfredo Pedullà: Az AC Milan Noah Okafor leigazolása után kiszállt az Álvaro Moratáért folytatott versenyből, az Inter pedig továbbra sem hajlandó 21 millió eurót fizetni a spanyolért. A Juventus egyelőre nem tett lépéseket az ügyben, s ez nem is várható augusztus 10. előtt, mikorra Dušan Vlahović helyzete tisztábbá válik majd. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus nem siet Dušan Vlahović eladásával. Ha érkezik egy megfelelő ajánlat a szerbért, az Öreg Hölgy ki fogja értékelni azt, s esetleg értékesíti a támadót. Ha nem jön ilyen megkeresés, a támadó a klubnál maradhat. 
  • Sky Sport Italia: A Juve továbbra is szeretné leigazolni Emil Holmot, ám ehhez előbb el kell adnia néhány játékost. Az Atalanta szintén versenyben van a svédért. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri elutasította a West Ham United Denis Zakariáért kínált, 13 millió eurót ajánlatát. Az angol klub egyelőre nem nyújtott be újabb összeget. 
  • Sky Sport Italia: Vlahović távozásának esetén az Udinese csatára, Beto is megoldást jelenthet a Zebrák számára. A portugál támadóért 35 millió eurót kérne csapata, ám a Tottenham Hotspur és a Fulham is figyeli a helyzetet. 
  • Nicolò Schira: Hamarosan tárgyalások indulhatnak Kessiéről a Barcelona és a Juve között. A torinói klub egy kölcsön + vételi opciós konstrukción dolgozik, az elenfántcsontparti labdarúgó pedig immár pozitívabban áll egy esetleges transzferhez. 
  • Nicolò Schira: Leonardo Bonuccit a napokban felajánlották a Laziónak, ám az olasz védő jelenleg nem prioritás a rómaiak számára. A veterán futballista várhatóan távozni fog a fekete-fehérektől, mivel továbbra sem része Allegri terveinek. 
  • Nicolò Schira: Maurizio Sarri szeretné, ha Luca Pellegrini visszatérhetne a Lazióhoz. A balhátvéd szívesen belemenne fizetésének csökkentésébe ennek érdekében, míg a Sasok egy kölcsönt + 8 millió eurós vételi opciót tartalmazó üzlet által igazolnák őt le. A Nice eközben négy éves szerződést ajánlott az olasznak, aki viszont még mindig a fővárosi együttesre vár. 
  • Nicolò Schira: Andrea Cambiaso szeretne a Juventusnál maradni, s azon dolgozik, hogy meggyőzze Max Allegrit. A Bologna és a Nottingham Forest érdeklődik a játékos iránt, ám a Zebrák csak az előszezon során fogják kiértékelni őt. 
  • Nicolò Schira: Fabio Miretti a nyáron kölcsönben távozhat az Öreg Hölgytől: a Salernitana, a Bologna, a Genoa, valamint a Cagliari egyaránt érdeklődik az ifjú középpályás iránt. 
  • Nicolò Schira: A Spezia szívesen leigazolná a Juve tehetséges belső védőjét, Dean Huijsent egy kölcsönügylet által. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 24-én, 09:56-kor.